Na Airbnb si můžete za 18 tisíc na noc pronajmout srub Tonyho Starka z filmu Avengers: Endgame

avengers-endgame

Foto. Falcon

Robert Downey Jr. jako Iron Man v Avengers: Endgame

0Zobrazit komentáře

Tony Stark alias Iron Man patří mezi vůbec nejoblíbenější postavy z universa superhrdinů od Marvelu a pokud jste ještě neviděli poslední díl Avengers: Endgame a nechcete se dozvědět, jak vše dopadlo, doporučujeme přestat číst právě tady, jelikož na následujících řádcích se objevují spoilery. Jinak tomu však v případě exkluzivního ubytování na Airbnb přímo z místa natáčení být ani nemůže.

Právě poslední díl Avengers: Endgame, který se stal druhým nejúspěšnějším filmem historie, byl pro všechny fanoušky Iron Mana smutnou záležitostí. Tony Stark, v podaní Roberta Downey Jr., v něm zachránil vesmír před dobyvačným Thanosem, za což však zaplatil svým vlastním životem.

Poslední rozloučení s panem Starkem, jak jej oslovoval Peter Parker, probíhalo v novém venkovském domě rodiny Starků, kam se Iron Man přesunul i se svou ženou a dcerou poté, co Thanos vymazal polovinu osob v celém vesmíru. A právě tento srub na břehu jezera se může stát i vaším domovem. Je totiž k dispozici k pronájmu na Airbnb.

Nemovitost, která filmařům posloužila jako dům Tonyho Starka a místo jeho posledního odpočinku, je srub v lesích, který leží asi 20 minut cesty autem od letiště v Atlantě v americkém státě Georgia. Při pobytu je zaručeno naprosté soukromí, protože leží uprostřed pozemků nedaleké farmy. Hostům je k dispozici kompletně celé stavení spolu se zastřešenou verandou i přilehlým jezerem, které známe ze scény Starkova pohřbu.

airbnb-tony-stark-cabin

V nemovitosti se pohodlně vyspí až šest osob, takže se jedná o ideální místo, kde trávit dovolenou s dětmi nebo přáteli. Neplánujte však žádné divoké party, ty jsou pronajímatelem zakázány. Stejně tak musíte nechat doma i své domácí mazlíčky. Smutnit však nemusíte, protože zvířata budou všude kolem vás. Jak upozorňuje majitel objektu, v jeho okolí se vykytují jeleni, kojoti, krocani, hadi, pavouci a další živočichové.

tony-stark

Přečtěte si takéNová mise pro Iron Mana. Robert Downey Jr. chce pomocí pokročilých technologií vyčistit planetuNová mise pro Iron Mana. Robert Downey Jr. chce pomocí pokročilých technologií vyčistit planetu

Dům nabízí celkem tři ložnice, jedna z nich je v prvním patře a zbylé dvě v patře druhém. V každé se pohodlně vyspí dvě osoby. Dále zde najdete kuchyň, koupelnu, Wi-Fi připojení, krb, televizi a také klimatizaci. Na Airbnb je ubytování hodnoceno plným počtem hvězd ve všech ze šesti kategorií, jsou ovšem zatím jen od tří uživatelů, a to ještě z loňského roku, kdy patrně nikdo netušil, že je v místě, kde se natáčel i nejúspěšnější film nejen letošního roku.

Dovolená pro skutečné fanoušky

Pokud by se vám takové ubytování líbilo pro trávení letní dovolené, pak stále ještě můžete rezervovat některé termíny v červenci i v srpnu. Nesmí vás však zaskočit cena, kterou si majitel za jednu noc účtuje. Zatímco na začátku pronájmu vyšla jedna noc v přepočtu na zhruba 7 600 korun, po medializaci celé nabídky se tato částka téměř ztrojnásobila. Zájemci tedy dnes musí za jednu noc zaplatit 18 200 korun. S ohledem na podmínku setrvání nejméně tři noci tak za bydlení u Starků zaplatíte minimálně 54 tisíc korun.

Zajímavé je, že se původní popis nabízeného ubytování ani slůvkem nezmiňoval o své spojitosti s filmem Avengers: Endgame, a to je dokonce majitel uveden i v závěrečných titulcích filmu. Až teprve poté, co se o nabídku začala zajímat média, začala být chata prezentována jako domov Tonyho Starka a jeho rodiny.

Pokud by na vás byl Starkův srub přeci jen trochu moc, můžete zkusit jiné ubytování známé ze seriálu Black Mirror. Za necelé 4 tisíce na noc je vám k dispozici skromná vila situovaná ve španělské poušti Gorafe, ve které podstoupila digitální detox postava Billyho Bauera z tohoto úspěšného seriálu od Netflixu.

Diskuze (0)

Novinka

Anonym