Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Dříve neznámá misska Kopřivová: Jak zbohatla díky Jágrovi! A co ji to stálo…

/
  • Kopřivová vztahu s Jágrem litovat nemusí: Královsky na něm vydělala!
    18. června 2019 ● 05:00

    On opěvovaný boháč, ona bývalá tanečnice od tyče. Když Jaromír Jágr (47) po rozchodu svou ex naposledy pohladil vzkazem „Byla jsi super!“, musela si Veronika Kopřivová (28) pomyslet – ty taky, Jardo! Vztah s ním jí jednou provždy změnil život. K lepšímu, pochopitelně. Co všechno jí dal?

  • 1.

    Tři roky prázdnin

    Coby nenápadná blondýnka z Teplic, která si svého času přivydělávala i v Německu u tyče, si před třemi roky věci vybalila v Jaromírově apartmánu v luxusním věžáku na Floridě. Zatímco se opalovala v soukromém bazénu ve tvaru laguny, »Džegr« za hnízdečko v oblacích platil až 70 tisíc korun měsíčně. Sladkého života v teple se nehodlala vzdát, ani když její přítel přestoupil do kanadského Calgary. Zatímco Jágr mrznul na stadionu, ona se na Floridu pravidelně jezdila ohřát. A brusle mu rozhodně po nocích nebrousila ani po jeho návratu do Kladna. Naopak čím dál častěji utíkala za hranice. A dopřávala si drahé dovolené v Las Vegas, Kalifornii, na Jamajce nebo drahé festivaly za desetitisíce, jako třeba Coachella v USA. S Jardou po boku obrážela také prestižní akce, fandit mohla třeba i na tenisovém Davis Cupu.

    Veronika na Mykonosu
    Autor: instagram.com

  • 2.

    Milionový dar

    Vzájemné porozumění je silnější afrodiziakum než peníze. Když vzal ovšem Jarda svou lásku nečekaně do prodejny luxusních aut a řekl jí: „Vyber si!“, tak neutekla. „Ale víte, já o tom autě chtěla předtím trochu snít, těšit se z něj a vybírat si ho. Bylo to takový rychlý, já bych si ani takhle drahé auto nikdy nekoupila. Nestěžuju si, ale pro mě je část radosti z věcí i ta touha předtím,“ červenala se u vozu Audi Q5 za cca 1,2 milionu, který jí miláček koupil na Floridě. Nálepce zlatokopky se vždy bránila tvrzením, že Jágr zrovna není ten typ, který by partnerky zahrnoval drahými dárky, šperky a kabelkami, natož aby nosil domů kytky...

    V Americe se vozila v luxusní audině.
    Autor: Instagram, archiv Blesku

  • 3.

    Přes noc celebritou

    Z nepříliš vyhledávané modelky se přes noc stala opečovávanou princeznou, která měla všude otevřené dveře. Ať už se procházela po červeném koberci na festivalu v Karlových Varech, nebo ochutnávala speciality na Pražském hradě. Už když krátce po jejich seznámení přijela do Česka na jednu z přehlídek, dostala svou limuzínu, bodyguarda i luxusní apartmá v hotelu. Jako by nebyla jednou z finalistek Miss, ale modelkou světového věhlasu. „Upřímně řečeno, jsem se tomu smála. Dělají ze mne nějakou celebritu, ale to já nejsem. Nejsem zpěvačka ani herečka. Je to samozřejmě hrozně hezké, ale pro mě je to nějakým způsobem trapné. Cítím se, že mi někdo nadržuje, a takové situace nemám moc ráda,“ hájila se Veronika ještě v roce 2016. A v průběhu let se přes Jágra seznámila i se spoustou celebrit a vlivných bohatých lidí.

    Veronika Kopřivová a Jaromír Jágr
    Autor: Marek Sekanina

  • 4.

    Sexy tělo

    Proslulá je svou zálibou ve zdokonalování vlastního těla. Aby taky ne, když na to měla čas. „Na začátku vztahu jsem v USA půl roku seděla doma a vlastně jenom čekala, což bylo strašně ubíjející,“ vyprávěla. A tak se vrhla na cvičení, zdravou stravu a postupem času své tělo skutečně vybrousila k dokonalosti. Její křivky přitom nebyly vždycky perfektní. Rok poté, co neúspěšně usilovala o korunku krásy v České Miss, se objevila na finálovém večeru o deset kilo těžší a ve flitrovaných šatech tehdy vedle svých kolegyň vypadala vyloženě mohutně. S Jágrem se ale všechno změnilo.

    Sexy póza a vzdušný polibek. Kopřivová si umí fanoušky získat.
    Autor: Instagram.com/@verunkakoprivova

  • 5.

    Výnosný byznys

    Než ho pobláznila na večírku v Miami, neměla ani na nájem, splátky a jídlo. Na dluhy si tak musela přivydělávat i nakrucováním před slintajícími pány, kteří jí za kalhotky strkali bankovky. „Bylo to mé rozhodnutí. V tu chvíli »nejrychlejší a nejlepší« dočasná možnost, jak se dostat ze všech problémů, které byly noční můrou. Vždy jsem se o sebe starala sama,“ vysvětlovala Veronika svou kariéru barové tanečnice. Poté, co její kredit začal stoupat díky Jágrovi, založila si e-shop s oblečením a přeprodávala oblečení jiných značek. I to jí ale bylo málo a bez předchozí praxe se rozhodla oděvy navrhovat i sama pod vlastní značkou.

    Svůdné fotky Jágrovy přítelkyně Veroniky Kopřivové z dob, kdy dělala striptérku.
    Autor: tip od čtenáře Blesku

  • 6.

    Zlatý důl

    Chozením po mole si moc peněz nevydělala, po seznámení s Jardou našla ale zlatou žílu jinde. Díky svému milenci začala jít na dračku i Verča – zatímco před ním si podle informací Blesku za fotku s produktem na sociální síti účtovala maximálně pět tisíc korun, za dva roky už nešla pod patnáct tisíc! A v roce 2019 jí dokonce firmy za spolupráci musí platit 20 tisíc korun a výš za jeden snímek na jejím instagramu. Podobně si dokázala vydělat také řadu luxusních pobytů v cizině. To vše ale vyžaduje náležitý počet sledujících na instagramu – a ty jí přihrál právě vztah s českým hokejovým bohem! Než vešlo ve známost, že je jeho holka, její profil sledovalo zhruba třicet tisíc lidí, aktuálně má sledujících 135 tisíc.

    Než vešlo ve známost, že je Jágrova holka, její profil sledovalo zhruba třicet tisíc lidí, aktuálně má sledujících 135 tisíc.
    Autor: Instagram, archiv Blesku

  • 7.

    Stinná stránka života se »68«: Posměch a nadávky

    Taková dávka pozornosti blondýnce do života přinesla i odvrácenou stránku věci. Jako první jí vyhlásila válku Diana Kobzanová (37). Partnerka hokejisty Michaela Frolíka (31) si utahovala z jejích zdravých receptů, pranýřovala její snahu prodávat přes internet předraženou módu z amerických výprodejů. Plné zuby jejích věčných nářků, jak je upracovaná kvůli svému e-shopu, měly české tenistky Kristýna Plíšková (27) a Tereza Martincová (24) a začaly ji ve videích na sociálních sítích parodovat. A několikrát si do ní rýpla i žena elitního cyklisty Romana Kreuzigera (31) s tím, že přeceňuje svých pár hodin práce na internetu. Doslova válku jí pak vyhlásila někdejší reprezentantka v cyklistice Martina Růžičková (39), kterou nakonec Kopřivová veřejně osočila ze stalkingu. Tvrdila totiž, že platonicky Jágra miluje a ji skrze desítky falešných instagramových účtů zasypává nadávkami. V žaludku ležela i řadě Jardových fanoušků a věčně musela na sociální síti poslouchat, že je s ním jen pro peníze.

    Veronika před lety navštívila módní kritičku Františku.
    Autor: instagram.com, archiv Blesk

    Fotogalerie
    75 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 88

tami88: Ty jsi mě pobavila. Prý úspěšná! Pohrdáš lidmi u pásu a neumíš ani pořádně psát. Jako ty se úspěšní lidé nechovají, myslím ti DOOPRAVDY úspěšní. Ti v sobě mají pokoru a jsou moudří. Ty si prachobyčejná dylča.

(19. 08. 2019 21:35)

Petra nokhausov: Lidi je me z Vás zle.Tak moc urazite jeden druheho.Nestaci,ze je kolem Nás spousta nemoci a katastrof.Kazdy zije svuj zivot,tak jak chce a v danou chvíli jak to cítí a potřebuje.Jak se říkázamet si pred svym prahem)a neodsuzuj.

(19. 06. 2019 10:27)

Taurus70: Prazanda1 budte v klidu dopadnete stejne az Vas vymeni za novejsi model a Vam zbyde chlast a prasky jako Vasi mame😂😂😂😂😂

(19. 06. 2019 07:40)

babickavenus: Jaromír Jágr, má ve 47 letech fyzičku, kterou nemá 95% o 30 let mladších...přes 40 let hraje hokej,měl několik atraktivních partnerek a bůhví, kolik bylo těch "neznámých".. a úplně největší hit je,že by mu stačilo na partnerku třeba takového "Wolencaka" mávnout hokejkou a ...Broučí, dnes budu spát u maminky, nebo kamarádky...a pan pomlouvač, by byl hned "jelínek"

(19. 06. 2019 00:59)

hasan evina:

(18. 06. 2019 22:29)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy