Hlavní obsah

Letiště v Boloni má nový služební vůz, Lamborghini Huracán navádí letadla

Právo, laz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pokud přiletíte na boloňské letiště, může se stát, že letadlo, ve kterém sedíte, bude ke gatu navádět Lamborghini Huracán. A to už je skoro na nechvalně známý potlesk po přistání.

Foto: Lamborghini 2x

Huracán je sice nízký, ale piloti jej pravděpodobně nepřehlédnou.

Článek

Automobilka ze Sant’Agaty ráda své vozy půjčuje do poměrně netradičních rolí. Pravidelně vídáte supersporty s rozzuřeným býkem ve znaku oděné do světle modré – ve službách italské dálniční policie. Nyní si na své přijde i letiště v italské Boloni.

Foto: Lamborghini

Nechybí nápis Follow me, neboli Následuj mě.

Něco takového už tu bylo, ve službách letiště pracoval huracán už v roce 2016, a to několik měsíců. Druhá štace je tu tentokrát pro vůz s pohonem zadních kol, tedy LP 580-2, a odlišným zbarvením. Úpravy zajistila tovární designová centrála Stile. Nechybějí majáky a reflexní pruhy.

Pokud Huracán před „svým” letadlem neuvidíte, v terminálech letiště se ještě vystavují sourozenci – Aventador ve verzi SVJ nebo Urus. Zkrátka ihned vytušíte, že v tomto kraji je „býk” doma.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

#lamborghini

Příspěvek sdílený Enrico Diddi (@enrid03), Čen 9, 2019 v 11:45 PDT

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám