Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Čeká Kate Middleton čtvrté miminko? Fotky z dostihů mluví samy za sebe!

Čeká snad dalšího potomka?
Zdroj: extra.cz
+ Dalších 46 fotografií
těhotenství
Letošní královské dostihy se nesly v duchu krásných rób. Kromě fanoušků členky královské rodiny chválí i přední módní experti, kteří si nemohli nevšimnout, jak dokonale se dámy sladily. Skutečným středem pozornosti se však stala vévodkyně Kate Middleton (37), která se často chytala za bříško a zakrývala ho psaníčkem. Podle veřejnosti je to jasné znamení, že by mohla na svět přivést své čtvrté dítě.

Kate Middleton byla na královských dostizích dokonale oblečená. Její bledě modrá róba však tentokrát nebyla hlavním důvodem, proč byla vévodkyně středem pozornosti. Královští fanoušci jsou velmi všímavý a jejich očím neušlo, že sama Kate se věnuje především schovávání svého bříška za psaníčko. Na bříško si nevědomky i několikrát sáhla.

Kromě podivného chování samotné vévodkyně spekulace o těhotenství rozvířilo i prohlášení zdroje z paláce. "Kate by ráda měla další miminko. Děti z celého srdce miluje a i přesto, že předchozí těhotenství byla z důvodů velkých nevolností velmi komplikovaná, je připravená projít dalším," prozradil zdroj blízký vévodkyni, který nechtěl být jmenován.

Zda vévodkyně skutečně čeká čtvrté miminko se zřejmě jen tak nedozvíme. Ačkoliv se za bříško držela a schovávala jej, je stále velmi malé a potvrzení či vyvrácení šťastné novinky by mohlo ze strany královské rodiny přijít až za pár měsíců.

Co dělat při jaderné havárii: Základní rada zní schovej se a zůstaň v kontaktu, říká Dana Drábová

Související články

Další články

Nejnovější kauzy