Legendární Phil Collins vystoupí příští týden v Praze, získejte lístky zdarma

  8:24
Phil Collins chtěl už před časem odejít do důchodu. Naštěstí si to rozmyslel a vrátil se sérií vyprodaných evropských koncertů následovanou rozsáhlým turné v Jižní a Severní Americe. Příští týden se objeví konečně i v Praze. Poradíme vám, jak ještě získat volné vstupenky.

Phil Collins | foto: Profimedia.cz

Phil Collins před časem ukončil kariéru kvůli zdravotním problémům. Vypadalo to, že už tuto legendu naživo v Česku neuslyšíme. Naštěstí své rozhodnutí odejít do důchodu nakonec přeci jen změnil.

Soutěž o vstupenky na koncert Phila Collinse

„Myslel jsem si, že budu v klidu odpočívat, ale díky fanouškům, mé rodině a podpoře některých mimořádných umělců jsem znovu objevil svou vášeň pro hudbu a koncertování. Nastal čas si to všechno zopakovat a jsem opravdu nadšený. Přijde mi to jako správná věc,“ prohlásil Collins a své nové turné nazval Still Not Dead Yet.

V rámci něho vystoupí v úterý i v pražské O2 areně. Televize Óčko vyhlásila rychlou soutěž o vstupenky. Stačí odpovědět na jednoduchou otázku na stránkách televize.

Phil Collins je jedním z nejúspěšnějších hudebníků své generace. Dosáhl čtyřiceti prvních míst v singlové UK Top 40, což se v osmdesátých letech nepovedlo žádnému jinému umělci.

Začínal jako bubeník, poté působil jako frontman Genesis, sólově debutoval v roce 1981 albem Face Value obsahujícím velký hit In The Air Tonight.

Následovala neobyčejná kariéra velice plodného hitmakera. První příčky britských žebříčků obsadily jeho skladby Easy Lover, You Can’t Hurry Love a Against All Odds (Take A Look At Me Now), v amerických hitparádách získal sedm prvních míst se svými globálními hity One More Night, Separate Lives, Two Hearts, Another Day In Paradise, I Wish It Would Rain Down, Both Sides Of The Story a Dance Into The Light.

Autor:

Vstupenky nabízíme ve spolupráci s Ticketportal.cz