Hlavní obsah
Článek

Modelka Chrissy Teigen (38) je jednou z mnoha slavných tváří, které se letos účastnily festivalu Cannes Lions. A přípravu na akci tedy nepodcenila, jen co je pravda. Dvojnásobná maminka a manželka Johna Legenda sdílela na svém instagramovém účtu podivnou fotku z maskérny.

„Když jsem byla mladá, make-up byl jenom na obličej,“ napsala ke snímku, kde sedí s nohama do praku a maskéři jí na ně nanášejí make-up.

Není úplně jasné, proč modelka potřebovala nátěr až tak vysoko, když později oblékla dlouhé bílé šaty. Nejspíš se řídí heslem "vždy připraven", v Cannes je ostatně poměrně větrno.

Fanoušci byli ze snímku nesmírně nadšení. „LOL! Na cokoli ten týpek kouká, je z toho nadšený!“ napsala jedna ze sledujících do komentářů. „Miluji tě, jsi moje duchovní zvíře,“ napsala jiná.

Chrissy patří mezi nejvlivnější lidi na sociálních sítích, milióny fanoušků si získala hlavně svou bezprostředností a upřímností. Hodně maminek se s ní také ztotožňuje, o fanoušky tedy nemá nouzi. Jak je vidět, o vrstvy make-upu také ne.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám