Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

ROZCHOD: Co tedy chceš? Poslední večeře Jágra i Kopřivovou píchla u srdce

ROZCHOD: Co tedy chceš? Poslední večeře Jágra i Kopřivovou píchla u srdce
Zdroj: profimedia.cz
+ Dalších 52 fotografií
Veronika je volná
Strašně moc to bolelo. Šli spolu na večeři a chtěli si vše vyříkat. Ale nad stolem převládalo mlčení. Poslední romantická večeře Jaromíra Jágra (47) s Veronikou Kopřivovou (28) žádnou radost nepřinesla.

Podle našich informací se jedná o poslední romantickou večeři, na kterou Jágr (47) svou lásku pozval. Začínal se psát rok 2019 a Jágr si chtěl promluvit, co bude dál. Jenže u stolu se hodně mlčelo. Jaromír se choval jako gentleman, Veronika sotva držela slzy. Pak se na Instagramu rozepsala, jak to celé bolí.

"Já jdu konečně spát, byl to docela náročný víkend, hlavně psychicky. Už se těším na nový týden, doufám, že se probudím s lepší náladou a třeba se mi zase vrátí jiskra, kterou v určitých směrech poslední dobou postrádám,“ přiznala Jágrova přítelkyně. I když v té době už Jágrovou holkou vlastně ani moc nebyla. Byla chladná a temná noc a Veronika se těšila, že odjede za sluníčkem na exotickou dovolenou. Jarda jel do Kladna starat se o tamější hokejový klub. Ten večer oba tušili, že jsou na konečné

Veronika ale vztahu s hokejovou legendou nelituje. Vždy se k ní choval krásně a měl ji rád. Miloval ji opravdu silně a pořád ví, že to byla super holka. "Že bychom se na té večeři rozešli? Víte, když se rozchází dva lidé je to složitější. Nemusí to být jednorázové," sdělila Kopřivová redakci eXtra.cz s tím, že důležité je rozejít se jako lidé a zůstat přáteli. Protože šašků, jejichž nepovedené rozchody plní noviny, jsou v Česku desítky. Jágr a Kopřivová na sebe špínu nikdy kydat nebudou.

NAHÉ SNÍMKY NOVÉHO PŘÍTELE VERONIKY KOPŘIVOVÉ NAJDETE ZDE

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy