Britská herečka Lily Jamesová, známá například z nejnovější adaptace „disneyovky“ Popelka anebo z role mladé Donny v druhém díle muzikálu Mamma Mia!, se objevila na premiéře svého nového filmu Yesterday v nádherných šatech.

Na nový film režiséra Dannyho Boylea (62), který je volně inspirovaný písničkami kapely Beatles, Lily zvolila jemně smetanovou róbu pošitou třpytivými kamínky a zdobenou odznáčky a rafinovanou krajkou. Zepředu herečka vypadala velice cudně a decentně – alespoň do chvíle, než se otočila!

Tehdy se totiž ukázalo, že na první pohled nevinné šatičky poměrně jednoduchého střihu mají zatraceně vysoký rozparek. A jakmile lehce zafoukal vítr, sukně se jí nadzdvihla a všem okolo dala na odiv hereččin zadeček.

Všichni muži, kteří stáli okolo, v ten moment nejspíše zatajili dech, jelikož nebylo jasné, zda má na sobě krásná plavovláska vůbec spodní prádlo… Všichni si však museli nechat zajít chuť, Jamesová již nějaký ten pátek randí s charismatickým hercem Mattem Smithem (36), hvězdou seriálu The Crown.

VIDEO: Trailer k letnímu muzikálu Mamma Mia: Here we go again, kde si Lily Jamesová zahrála hlavní roli.

Video
Video se připravuje ...

Mamma Mia! i ve druhém díle slibuje roztančenou letní podívanou. CinemArt

Fotogalerie
33 fotografií