Herec a zpěvák, který se v nové sezoně představí v titulní roli v muzikálu Tarzan na jevišti Divadla Hybernia, už není svobodný mládenec! Podle informací primáckého TopStaru, který to práskl na svém facebooku, vlezl do chomoutu právě ve středu 19. června.

Obřad se údajně odehrál v malebném srubovém městečku v Úžicích v přísném utajení. Přítomná byla jen rodina a nejbližší přátelé. Ovšem na odpolední afterparty už moderátor TopStar magazínu prý pozval i své kolegy z televize a divadla.

„Najali jsme si agenturu, která nám zajistila místo a datum. Takže to podstatné už máme. Bude to v přírodě a přál bych si, aby nám vyšlo počasí,“  prozradil nedávno pro Blesk.cz Gránský, který se po mnohaleté známosti s blondýnkou Nikolou zasnoubil loni v červenci během dovolené v New Yorku. Informoval o tom tehdy na sociální síti, když ukázal prstýnky a napsal jen: „Řekla ANO.“

Dokonce se David, který se proslavil i v show Tvoje tvář má známý hlas, nechal slyšet, jak asi bude vypadat oslava sňatku. „Rozhodně nemáme v plánu hříšný tanec nebo něco podobného, nebo dokonce kvůli tomu chodit na kurz, prostě to nějak dáme,“ dodal před časem.

VIDEO: Fešák z Modrého kódu David Gránský prozradil detaily o své svatbě!

Video
Video se připravuje ...

Fešák z Modrého kódu David Gránský prozradil detaily o své svatbě! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

 

Fotogalerie
32 fotografií