Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Jarda Jágr má konkurenci! Vyhlédnutá přítelkyně hokejové legendy je na roztrhání

Jarda Jágr má konkurenci! Vyhlédnutá přítelkyně hokejové legendy je na roztrhání
Zdroj: Instagram, archiv
+ Dalších 75 fotografií
Milostný trojúhelník
Paní Dana, která touží po společném životě s Jardou Jágrem (47), je v nejlepších letech. Nebylo by proto divu, kdyby to s ní hokejový bůh skutečně dal dohromady. Po rozchodu s Veronikou Kopřivovou (28) má náruč otevřenou. Měl by si ale pospíšit, do eXtra.cz chodí vzkazy dychtivých pánů, kteří by paní Danu brali okamžitě!

Jaromír Jágr může po rozchodu s Veronikou Kopřivovou sázet puky do všech branek. Zatím na to ale nespěchá. Chce si urovnat životní priority a trošku zvolnit v práci.

Nejslavnější český hokejista by ale možná měl svůj postoj přehodnotit. Jak jsme již na eXtra.cz informovali, nesmírně po něm touží paní Dana, jež žije v Německu. „Je to atraktivní muž, velmi sympatický sportovec, tak proč ne? Věkově to pasuje, řekla bych, a určitě mě nezajímají jeho peníze,“ prozradila nám zamilovaná fanynka, která by se klidně přestěhovala za Jardou do Kladna.

Pokud však Jágr nekopne do vrtule, o možnost prožít s Danou to nejlepší se připraví. O tuhle atraktivní blondýnku mají totiž zájem desítky jiných Čechů.

"Viděl jsem u vás paní Danu, která touží po Jardovi Jágrovi. Já mám o ni ale větší zájem," přistálo ve schránce eXtra.cz a rozhodně nešlo o ojedinělý vzkaz. Tahle sympatická dáma se nemusí bát, že by zestárla sama. Když to nebude Jarda, může vybírat ze zástupu dalších!

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy