Návrat do minulosti - vykrojené

80. léta udávala směr vykrojených plavek a body. Tento tvar opticky prodlužuje nohy a zužuje postavu. Dovolit si je můžou ženy i s větším zadečkem. Výběr v obchodech je nekonečný.

Stálice - zvířecí vzory

Každý rok se tento vzor vrací, ovšem tentokrát bude opravdu nejpopulárnější kdy byl. Pokud tedy vsadíte na leopardí, tygří, hadí nebo zebří vzor, budete na pláži za hvězdu.

Klasika - prádlo

Nebojte si zvolit plavky, které budou vypadat jako spodní prádlo. Pokud máte větší prsa, ideální bude vršek, který má pořádný košíček i s kosticí. Jsou letos v kurzu a vy budete vypadat naprosto fantasticky.

Doplňky - žebrování

Velkou roli budou v plavkách hrát také různé detaily. Skvěle vypadají plavky s pásečky, knoflíky, ozdobami či s žebrováním, které se objevilo v trendech už loni. Vsaďte na pestré barvy, které vypadají na opáleném těle naprosto fantasticky.

Jednodílné nebo dvoudílné? Nedokážete si představit, že půjdete do vody v jednodílných plavkách? Chyba. Momentálně jsou jednodílné plavky hitem číslo jedna a po celém světě jsou nejvyhledávanější kousek napříč různými styly plavek. Jaké ideální trendy jsou přesně ty pro vás, tak to se dozvíte v našem aktuálním čísle magazínu Story.