Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Děsivě vyzáblá Angelina Jolie: Kostnaté ručičky musela maskovat svetrem!

Děsivě vyzáblá Angelina Jolie: Kostnaté ručičky musela maskovat svetrem!
Zdroj: Profimedia.cz
+ Dalších 39 fotografií
Strach o Angelinu
Jak je na tom Angelina Jolie (44), která podle amerického bulváru umírá? Herečka je naštěstí stále naživu, strach fanoušků ale sílí. Při pohledu na její vyzáblé ručičky běhá mráz po zádech. A zřejmě si to uvědomuje i sama Angelina, protože začala vystouplé kosti a žíly maskovat!

Kolo spekulací o zdravotním stavu Angeliny Jolie (44) se točí na plné obrátky. Herečka na tom má být žalostně, za velkou louží se dokonce mluví o tom, že je na pokraji smrti. Jak je to doopravdy?

To ví jenom sama Angelina, která si v minulosti prošla závislostí na tvrdých drogách a bojovala s anorexií. A jak známo, v této bitvě zvítězí málokdo.

Rozvod s Bradem Pittem (55) a neustálý pracovní zápřah rozhodně Angelině nepřidá. Její vizáž fanoušky mnohdy až děsí, na nejnovějších fotkách je dobře zřetelné, jak nezdravě má herečka vyzáblé ruce. Když zmerčila, že jsou na parkovišti paparazzi, vystouplé kosti a žíly okamžitě zamaskovala velkým svetrem.

Kdyby Angelina fámy o nemocech vyvrátila, její příznivci by si konečně mohli oddechnout. Jenže to by musela přibrat a nezdá se, že by to vůbec šlo...

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy