Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Kopřivová 5 dní po rozchodu: Jágra v životě nepotřebuji! Všechno jsem si zařídila sama

Kopřivová 5 dní po rozchodu: Jágra v životě nepotřebuji! Všechno jsem si zařídila sama
Zdroj: Profimedia.cz, Instagram
+ Dalších 52 fotografií
Nečekaná zpověď
Pouhých pět dní po rozchodu s Jaromírem Jágrem (47) zakřičela Veronika Kopřivová (28) z plných plic, že si všechno v životě zařídila sama. Někdejší tanečnici z německého hampejzu rozčilují spekulace o tom, že jí celou dobu sponzoroval nejbohatší český hokejista. Podle Veroniky to tak nebylo, jako by Jardovi až vyčítala, že jí v podnikání nepomohl!

Cesty Jágra a Kopřivové se rozdělily a na eXtra.cz jsme to věděli jako první. Pět dní poté, co známá dvojice naše informace potvrdila, ale přišel šok!

Veronika si totiž vylila srdíčko a rozcupovala všechny, kteří si mysleli, že ji Jarda sponzoroval. „Psalo se o mě, že poté, co můj kredit začal stoupat díky Jágrovi, založila jsem si eshop s oblečením. Byly tam i další spekulace spojené s tím, že Jaromír má něco společného s mojí prací. Je moc dobře dohledatelné, že eshop jsem si založila už dávno předtím, než jsem Jaromíra poznala. Po nějaké době jsem ho pouze přejmenovala. Celej byznys jsem si vybudovala sama,“ napsala na Instagram.

Ani korunu prý od Jágra neviděla ani během cestování po světě. „Vlastní výdaje a cesty po světě jsem si platila sama. Věřím, že bych nemusela, ale nejsem typ ženy, co stojí s nataženýma rukama a žije pouze z toho, co přinese druhý,“ pokračovala Veronika.

Vrátila se dokonce až do roku 2016, kdy se živila jako striptérka v Německu. „V německém topless baru jsem si rok o víkendech přivydělávala, abych se samostatně dostala z finančních problémů, které mi způsobil hlavně můj expřítel a moje naivita. Už v 19 letech jsem si zařídila vlastní kadeřnický salón a začala podnikat,“ překvapila Kopřivová svou otevřeností.

Nezbývá než popřát, aby byl Jarda šťastný i bez Veroniky. A samozřejmě i naopak.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy