Avengers: Endgame se vrátí do kin. Chtějí zničit Avatar a stát se nejúspěšnějším filmem historie

0Zobrazit komentáře

Pouhý týden a půl. Takto krátká doba stačila závěrečnému dílu série Avengers s podtitulem Endgame na překonání nespočtu rekordů a vyšplhání se na druhou pozici mezi vůbec nejvýdělečnějšími filmy historie. Disney, respektive Marvel, se ovšem s druhým místem nechtěli spokojit a chtějí udělat vše proto, aby film vydělal několik dalších desítek milionů dolarů a dostal se na první příčku.

Jak ovšem na to, když se Avengers: Endgame postupně z kin vytrácejí? Studio chystá rafinovaný návrat do kin s mírně prodlouženou verzí filmu, po jehož skončení se během závěrečných titulků objeví původně vystřižená scéna. Film by se měl znovu v amerických kinech objevit už příští víkend – zatím ale bohužel není jasné, zda se nová verze dostane také na další trhy, včetně České republiky.

S ohledem na výsledky úvodního prodlouženého víkendu, ve kterém snímek vydělal přes 1 miliardu dolarů, se očekává, že díky restartu v kinech opravdu na první pozici dosáhne. Aktuálně Avengers: Endgame na Avatar dle serveru Box Office Mojo chybí přesně 43,95 milionu dolarů. Součástí dosud neviděných scén by měla být i vzpomínka na již zesnulou komiksovou legendu Stana Leeho. Na hit v kinech o týden později naváže Spider-Man: Daleko od domova ve stejné produkci, která se odehrávala i v Praze či Liberci.

Diskuze (0)

Novinka

Anonym