Hlavní obsah
Článek

Jedno z nejkrásnějších období právě prožívá Tereza Vágnerová (25). Zpěvačka a dcera muzikanta Karla Vágnera přivedl na svět své druhé dítě. Po dceři Madlence, která letos v únoru oslavila první narozeniny, jí nyní dělá radost chlapeček Albert. Jeho fotkami se maminka pochlubila na sociální síti.

„Jmenuji se Albert Aster a narodil jsem se 18. června 2019 ve 12:18 milující dnes už čtyřčlenné rodině. Na to, že mám drobné rodiče, jsem měl 51 centimetrů a 3930 gramů a jsem tu U Apolináře suverénně jedním z největších,“ napsala si Tereza k fotkám z porodnice, kam ji přišel navštívit nejenom manžel Petr, ale také dcerka.

Vedle dojemných fotek sdílela zpěvačka také společný snímek se zdravotní sestrou, která byla u porodu. „Jako první mě viděl pan profesor Pavel Calda, který mi pomohl se mamince Terezce a tatínkovi Péťovi narodit a staral se o to, abych pěkně rostl celých 9 měsíců. Mamince prý pomáhala ještě sestřička Verunka a já bych jim chtěl všem moc poděkovat. Už teď se mi tady moc líbí, protože vím, že mám spoustu milujících tet a strejdů a doma na mě čeká sestřička Madlenka. Tak ahoj, Bertík,“ napsala Vágnerová z porodnice U Apolináře.

Reklama

Další články

Načítám