Netflix láká posledním nabitým trailerem na třetí řadu seriálu Stranger Things

Ondřej HolzmanOndřej Holzman

stranger-things-3-poster
0Zobrazit komentáře

Pokud byste si mysleli, že děsivých příběhů se v městečku Hawkins, ve kterém se odehrává seriál Stranger Things, událo dost, není ještě zdaleka všemu konec. Jeden z nejpopulárnějších seriálů posledních let, který má na svědomí Netflix, chystá na 4. červenec premiéru třetí řady a nyní na ni láká závěrečným trailerem.

Tříminutový trailer je skutečně nabitý a divákům opět slibuje ve třetí řadě velmi zajímavou mysteriózní podívanou, jejíž ústředními hrdiny bude znovu čtveřice kamarádů s tajemnou dívkou Eleven. Vše ostatní už alespoň částečně odhalí nová upoutávka, a to včetně toho, s jakým nepřítelem se tentokrát hrdinové seriálu střetnou. Pravděpodobně nás ještě čeká nejedno překvapení.

Třetí řada Stranger Things má premiéru 4. července, tedy na americký Den nezávislosti, a Netflix opět vypustí všem osm epizod najednou. O tom, že se jedná opravdu o velkou událost, svědčí i masivní marketingová kampaň, která se kolem poslední série objevila. Nechybí v ní ani speciální módní kolekce či oboustranné LEGO.

Diskuze (0)

Novinka

Anonym