„Jsem potlučená a nefunguje mi bránice, jenom horko těžko budu zpívat,“ posteskla si interpretka (doslova) revolučního songu Modlitba pro Martu, která podle svých vlastních slov dorazila na oslavu narozenin mnohonásobného držitele ocenění Zlatý slavík „z posledních sil“. „Po celodenním natáčení jsem před domem vystupovala z auta a strčila jsem si pravděpodobně nohu do sukně, protože to bylo vysoký, no a tam jsem se strašně vyválela,“ popsala Blesku krušné chvilky.

Dvanáctihodinové působení před kamerou bylo zkrátka i pro tuhle legendární pěnici, která se nyní chystá na velký koncert v Lucerně nazvaný Sametová třicítka, příliš vysilující. Navíc se jí prý nějaký muž pokusil pomoct na nohy, popadl ji za obě ramena… a tím došlo k onomu nepěknému zranění. „Všechno dobrý, i kolena, ale ta bránice… To se dodneška ještě pořád nedostalo zpátky,“ postěžovala si Kubišová.

Vynechat však oslavu významného životního jubilea Karla Gotta, s nímž se přátelí od roku 1964, zkrátka nemohla. Rebelka Kubišová sice porušila Mistrovo přání, že nechce žádné dárky, a donesla mu nějaké lahve šampaňského, zcela jistě ho však potěšila svým hlasem. Oslavenci, který o ní s gustem prohlašuje, že má „erotický alt“, se chystala zapět hit Nepiš dál z roku 1966, v němž vystupoval nejenom Gott, ale i jeho velký hudební sok Waldemar Matuška (†76).

VIDEO: Marta Kubišová přichází na oslavu osmdesátin Karla Gotta

Video
Video se připravuje ...

Marta Kubišová na oslavě osmdesátin Karla Gotta David Turek, Aleš Brunclík

Kniha Náš Karel je k dostání za 59 Kč a lze ji objednatna internetu.

 5739835:gallery:true:true

Fotogalerie
129 fotografií