Rodině Geislerových se povedla nevídaná věc. Jako v pohádce mají tři krásné a úspěšné dcery. My jsme se blíže podívali na aktuální dění v životě prostřední z dcer Ani (43).  

Aňa je známou filmovou herečkou, která obdržela tři České lvy pro herečku v hlavní roli a další dva pro nejlepší herečku ve vedlejší roli. Kromě herectví zastává i roli matky svých tří dětí, Bruna (14), Stelly (11) a Maxe (5).

Její mladší sestra Ester (35) kráčí v hereckých šlépějích Ani, spolu se Josefínou Bakošovou však přišly se skvělým nápadem, který propagují na instagramu EsteraJosefina. Tento koncept ukazuje všem lidem, že nejsou jediní, koho trápí láska a problémy ve vztahu, nebo s rozchody. Duo dokonce vydalo již pokračování první knihy Terapie sdílením.

Nejstarší z dcer, Lenka Lela Geislerová (44), je českou výtvarnicí a zpěvačkou. Tvoří plakáty k filmům nebo kostýmy. Kromě toho je také autorkou vysoce ceněných komiksů.

Aňa se kromě jiného angažuje v charitě i občanské společnosti. Střípky z posledních dnů a její Insta Story najdete v novém čísle časopisu Story.

Autor: Redakce Story