Česká televize dělá sice s tanečními páry velké tajnosti, nyní už ale představila téměř všechny soutěžící letošní řady. „Odhalujeme devátý pár - Radka Třeštíková bude tančit s Tomášem Vořechovským. Půjde jim to spolu? " objevilo se na oficiálním instagramu televize s tím, že dvojice bude tančit pod číslem 10. 

Známá zrzka už dokonce přiznala, jak jí tréninky jdou a jestli má strach. „Nemám pohybovou paměť, nebo takhle, doteď jsem si myslela, že jsem prostě nemehlo, ale nedávno jsem zjistila, že to má tenhle vznešený výraz, tak ho používám," cituje Radku Super.cz. Doplnila také, že jí nejdou kroky. Ostatně s přijetím nabídky, po které by jiné celebrity skočily, nějakou dobu váhala.

„Jednak mě to trochu vyděsilo a taky jsem si nebyla jistá, zda to časově zvládnu. První, s kým jsem to konzultovala, byl samozřejmě manžel," odhalila autorka knih Osm, Bábovky či To prší moře, že se musela zeptat svého muže, fotografa Tomáše Třeštíka, syna známé režisérky Heleny Třeštíkové (70). „Máme dvě malé děti a museli jsme se nejdřív dohodnout na péči o ně,“ dodala.

Její taneční partner je s ní zatím spokojený. „Radka sice říká, že nemá pohybovou paměť, dle mého má ale zase spoustu jiných předností, tak na tom budeme společně pracovat a myslím, že to bude všechno super a moc se na to těším," nechal se slyšet lektor, který v minulosti učil tanec i v Americe.

Kromě Radky jsou již známé i další osobnosti - youtuber Karel Kovář (22) alias Kovy, bývalá biatlonistka Gabriela Koukalová (29), herci Miroslav Hanuš (56), Veronika Khek Kubařová (32) a Matouš Ruml (33), moderátorka Nora Fridrichová (41), zpěvačka Tonya Gravesová (49) a písničkář Xindl X Ondřej Ládek (39). Zbývá tedy odhalit poslední hvězdné jméno.

VIDEO: StarDance: Tančit bude Hanuš z Případů 1. oddělení!

Video
Video se připravuje ...

StarDance: Tančit bude Hanuš z Případů 1. oddělení! Česká televize

Fotogalerie
37 fotografií