Nová řada populárního seriálu Stranger Things je tu. A to rovnou s českými titulky

strangerthings-hlavni
0Zobrazit komentáře

Dlouhé čekání na další z velkých seriálových událostí tohoto roku je u konce. Na Netflixu se dnes objevila v pořadí již třetí řada seriálu Stranger Things, na níž v druhé polovině června Netflix lákal nabitým trailerem. Jak už bývá zvykem, k dispozici je rovnou celá série (8 dílů), takže není třeba čekat na jednotlivé díly, a k tomu navíc na tuzemské diváky čeká i česká lokalizace titulků.

Standardně jsou titulky k dispozici až později, takže jde vidět, že si dal Netflix jak se startem, tak se samotnou propagací seriálu opravdu práci. Ostatně v minulých týdnech a měsících jsme mohli vidět Stranger Things snad na každém rohu. LEGO vydalo stavebnici na motivy seriálu, speciální obrácený burger prodávala síť fast foodů Burger King, oblečení pak zase H&M a připojil se i Nike s teniskami.

Na Netflixu je třetí řada Stranger Things k dispozici pouze několik hodin, tedy od doby, kdy odbila na americkém západním pobřeží půlnoc a začal velký americký svátek Dne nezávislosti. Úvod do minulé řady při podobném startu během tří dnů shlédlo přes 15 milionů diváků pouze ve Spojených státech, každý z dílů pak minimálně 4 miliony. Uvidíme, jak se bude dařit nové sérii.

Diskuze (0)

Novinka

Anonym