„Dnes jsou to přesně dva roky, kdy mě Karol požádal o ruku v den mých 30. narozenin. A pak, že se po třicítce nezmění život. Když jsem mu tenkrát po pouhých čtyřech měsících známosti řekla ANO, netušila jsem, s čím vším souhlasím," začala svou zpověď na instagramu Moravcová

Modelka v minulosti vymetala večírky, na kterých tekl alkohol proudem, s prvním potomkem se ale samozřejmě všechno mění. „Bylo to nejlepší rozhodnutí a zároveň nejhezčí dárek! Všechny materiální věci a zážitky jsou sice krásný, ale být JEHO ženou a mít pod srdcem NAŠE dítě je ten nejkrásnější dar," popisuje své štěstí krásná blondýnka, která čeká holčičku, jejíž jméno zatím odmítá prozradit. 

Moravcová navíc neslaví pouze výročí zásnub, ale také své dvaatřicáté narozeniny. „Moc si vážím toho, že nám to osud umožnil a že svoje narozeniny můžu oslavit právě s ním na střeše Lucerny, kde jsme si před rokem řekli svoje ANO před celou rodinou a přáteli. A i když si občas musíme říct NE (fakt nepotřebuju další pár bot), tak ho miluju nejvíc na světě a těším se na naší další etapu života, kdy budeme rodina," uzavřela svou narozeninovou zpověď nastávající maminka. 

Nikol před pár dny prozradila Blesku, že plánuje rodit v pražské nemocnici v Podolí, kde bude u porodu přítomen i manžel Karol. „Od té doby, co spolu jsme, je moje velká opora, takže chci, aby mě držel za ruku. Dokonce už ví, že nemá u porodu nic říkat," smála se Moravcová. 

VIDEO: Nikol Moravcová o přípravě na první těhotenství: Jak se bude holčička jmenovat?

Video
Video se připravuje ...

VIDEO: Nikol Moravcová o přípravě na první těhotenství: Jak se bude holčička jmenovat? Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
118 fotografií