Před měsícem fotil zpěvák David Kraus benefiční kalendář na pražském Vyšehradě, kam dorazil v tenisovém tričku, kterým oslavoval úspěch mladé české tenistky Markéty Vondroušové (20) na Roland Garros, kde se dostala až do finále. Přitom si nezapomněl do Strýcové rýpnout. 

„Letos máme holku, která se dostala do finále, kterou jsem viděl Báru porážet, a která mi přijde strašně talentovaná, a když jí to jde, tak je to bezchybný tenis. Něčím mi připomíná i Federera, moc jí fandím,“ řekl Blesku Kraus. 

S Bárou Strýcovou Kraus tvořil tři roky pár. Jejich vztah ale skončil za podivných okolností. „Prostě mě podvedla, my jsme se nerozešli, ani jsme se nerozcházeli. Žádný rozchod to nebyl, bylo to prostě hnusný, ale nerad bych se o tom bavil,“ rozčiloval se už dřív Kraus a zhodnotil tak fakt, že fotografové ještě v době, kdy chodila s Krausem, přistihli tenistku v objetí šéfredaktora časopisu Elle Petra Matějčka, se kterým od té doby tvoří pár. 

Jejich rozchodem neztratil Kraus lásku jenom k Báře, ale i celkově k tenisu. „U holek to žádná pohádka, jak to lidi znají z Fed Cupu, není. Takže lásku k tenisu jsem ztratil stejně, i kdybychom s Bárou něco měli. Pak jsem ztratil lásku i k Báře a teď je tady nová tenistka, kterou jsem si zamiloval,“ vychvaloval Vondroušovou po triumfu na French Open Kraus. 

Je zajímavé, že Bářin největší úspěch kariéry přišel až ve věku, kdy je ostatními sportovci označována za veteránku a stala se vůbec nejstarší tenistkou na světě v nové éře tenisu, která se poprvé probojovala do finále grandslamu. Že by se k tenistce dostala slova jejího bývalého a pořádně ji namotivovala k perfektnímu výkonu? Strýcová je navíc v soutěži stále i ve čtyřhře a za svůj dosavadní výkon na turnaji domů odletí s teď už jistými sedmnácti miliony korun!

VIDEO: David Kraus o Strýcové: Podvedla mě a bylo to hnusný! Zamiloval si jinou tenistku! 

Video
Video se připravuje ...

David Kraus o Strýcové: Podvedla mě a bylo to hnusný! Zamiloval si jinou tenistku! Martin Balcar, Lukáš Červený

Fotogalerie
90 fotografií