Plekanec a nečekaná změna! Fanoušci v šoku... Co to Šafářová udělala?

Lucie Šafářová a Tomáš Plekanec 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

11. července 2019 14:08 | Aktualizováno: 11. července 2019 19:23

Plekanec a Šafářová... Přivedla je k sobě láska ke sportu, nebo si prostě rozumí? Nejspíš od obojího trochu. Fanoušci si totiž všimli, jak Tomáše Plekance změnil vztah s Lucií Šafářovou, ovšem i tenistka připouští, že na ní má hokejista vliv.

Tomáš Plekanec a Lucie Šafářová se hledali, až se našli. I tak by se dali číst komentáře některých fanoušků, kteří poukazují na to, jak se hokejista po boku sympatické tenistky změnil. Zpozorovali u něj totiž něco nového, co s Vondráčkovou prý nikdy nedělal.

„Vždy jsem si myslela, že se pan Plekanec neumí smát, ale po vašem boku je samý úsměv,“ vyřkla jedna z fanynek nahlas a další jen přitakávali. „Neskutečná proměna! Ten chlap nikdy nevypadal šťastněji,“ napsala další fanynka a dost pravděpodobně měla pravdu.

Plekanec byl opravdu známý zasmušilým výrazem ve tváři, možná šlo o indikátor toho, že problémy v manželství s populární zpěvačkou a herečkou jsou dlouhodobějšího charakteru, ačkoliv vlekoucí se rozvod je otázkou až posledních dvou let.

Vztah s ním ovšem změnil i Šafářovou, což tenistka přiznala v rozhovoru pro Magazín DNES, když přišla na řadu otázka, kdo lépe dodržuje životosprávu. „Trpím tím, že se mi zprotivil kofein. Mně, celoživotní milovnici kávy, která by jednou chtěla mít vlastní kavárnu,“ prozradila.

Vypadá to tedy, že jako partneři na sebe mají vliv, což může být v jejich vztahu klíčová věc. Ostatně vzhledem k peripetiím v jejich předchozím soukromém životě se dá předpokládat, že už se oba chtějí definitivně usadit.

Témata: Tomáš Plekanec Lucie Šafářová