Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Velké stěhování od Gulašiho: Vlaďka Erbová si už připravuje v Mostě byt

Vlaďka Erbová
Zdroj: profimedia.cz
+ Dalších 27 fotografií
FUŠKA
Do konce prázdnin chce podle našich informací Vlaďka Erbová (37) uzavřít další smutnou kapitolu svého života, která skončila, když se ji po čtyřech letech soužití rozhodl opustit hokejista Michal Gulaši (32). Máme podrobnosti o stěhování.

Jak redakce eXtra.cz již informovala, šance na návrat dvojice k sobě je nulová, hokejista Komety Brno je prý tak skálopevně přesvědčen, že se s Erbovou v posledních týdnech vůbec nevídá Pragmatické Vlaďce tak nezbylo nic jiného, než vážně myslet na budoucnost.

Ta spočívá v jediné jistotě, kterou je Most, kde žije její širší rodina a kde mají k dispozici řadu bytů. Některé víceméně bývalá modelka před časem napsala na otce, jiné si pořídila během vztahu s Michalem

Plány

„O tom, že se bude stěhovat do Mostu už není pochyb. Prostě to tak bude, jinam to nejde. Vlaďka to musí dořešit do konce srpna. Momentálně si nechává narychlo rekonstruovat byt, v němž bude i s dětmi žít a do jejich nástupu v září do školy už musí být přestěhovaní,“ potvrdil nám důvěryhodný zdroj z okolí ženy, jež je v současnosti manikérkou.

Je otázka, zda se péčí o nehty bude moci uživit v Mostě. Je možné, že za těmi nejlepšími klientkami bude jezdit do Prahy a do Brna. Každopádně nenáročná budoucnost ji nečeká. Erbová je ale silná žena a snad si poradí.

Co dělat při jaderné havárii: Základní rada zní schovej se a zůstaň v kontaktu, říká Dana Drábová

Související články

Další články

Nejnovější kauzy