Internetové diskuze bývají občas dost drsné a své o tom ví už i Radka Třeštíková. Po oznámení, že se objeví v nové řadě StarDance, si toho musela na svou adresu přečíst více, než by sama chtěla. „Nějaká žena mi pod fotku ze Stardance napsala, že vypadám staře, fuj, hnus. Ha! Je mi 38 a letos mám, ku**a, právo vypadat na 38!“

Takto se Radka rozčílila na svém instagramu a vysvětlovala, co je na dnešní době špatně. „Ten tlak na to, abychom furt vypadaly na dvacet, v mém případě aspoň na třicet, je šílenej a děláme si ho my samy!" uvedla, že jsou to obvykle právě ženy, které se navzájem hodnotí a řeší počet vrásek či tělo po dítěti, případně po dvou a po třech. „Ty vo*e, život není soutěž krásy!" rozohnila se spisovatelka, která si ve StarDance zatančí s tanečníkem Tomášem Vořechovským.

„Když na sebe budem ve virtuálním světě patlat filtry a žehlit si ksichty jak parním generátorem, logicky tím vytvoříme model toho, jak bychom měly vypadat i v reálu, ale já vám něco řeknu, já když potkám čtyřicítku s botoxem, tak si nikdy neřeknu, ty jo, to je krásná třicítka, vždycky si řeknu, že je to čtyřicítka s botoxem. Stárnutí není ostuda!" napsala rozhodně autorka knih Osm, Bábovky či To prší moře.    

Píšu to sem, abych to připomněla i sama sobě, taky bych to brala, kdyby se zastavil čas, ale nezastaví, žádná z nás už nikdy nebude mladší!" vypsala se na sociálních sítích a na ostatní dámy tam i apelovala: „Máme teď jako ženy nejlepší postavení v dějinách světa, pojďme to neposlat do p**ele tím, že budem řešit kraviny!" 

 

Fotogalerie
44 fotografií