Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Heidi Klum (50) se podle dokumentů, které obdržel portál TMZ, vdala za partnera Toma Kaulitze (29) už před pěti měsíci. Před světem se jí však svatbu s mladším kytaristou skupiny Tokio Hotel podařilo utajit. Všem totiž tvrdili, že veselku teprve plánují.

Vše mělo proběhnout 22. února, dva měsíce poté, co se zasnoubili. Svůj vztah uveřejnili teprve v květnu 2018 a od začátku vypadali jako hrdličky.

Před Kaulitzem byla modelka tři roky ve vztahu s Vitem Schnabelem a je to její celkem třetí manželství. Vdaná byla za stylistu Rica Pipina a zpěváka Seala, se kterým má tři děti. Ten také adoptoval její další dceru, kterou má z předchozího vztahu.

"Vdaná jsem byla dvakrát, ale stále věřím v manželství. I když jsem to dvakrát pokazila. Asi mi to moc nejde. Ale našla jsem skvělou osobu. Uvidíme, co se stane," uvedla modelka v minulosti v pořadu Ellen DeGeneres. Snad jí to tentokrát tedy vyjde.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám