Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Jiřina Bohdalová promluvila o Ivance Gottové: Je nepříjemná, protože Karla chrání

Jiřina Bohdalová promluvila o Ivance Gottové: Je nepříjemná, protože Karla chrání
Zdroj: Česká televize
+ Dalších 13 fotografií
slova a činy
Jiřina Bohdalová (88) je letitá a především blízká kamarádka legendárního zpěváka Karla Gotta (79), který v neděli oslaví své osmdesáté narozeniny. Národem milovaná herečka se vůbec poprvé veřejně vyjádřila směrem k jeho domácnosti a vysvětlila, proč Slavíkova manželka Ivana někdy působí nepříjemným dojmem.

Karel Gott už s předstihem oslavil své 80. narozeniny, které se konaly pro blízké přátele v pražském Divadle Na Jezerce. Šlo o velkolepou párty, kam bylo pozváno mnoho slavných tváří. Pochopitelně nechyběla ani Jiřina Bohdalová, která se poprvé veřejně rozpovídala o Mistrově soukromí.

"Karel je strašně dobrosrdečný a výjimečný člověk. Je hrozně hodný a neumí říct ne, proto si myslím, že toho hodně lidí zneužívá. I to je důvod, proč jeho Ivanka je často nepříjemná, protože ho chrání. Kdybych s ním žila já, tak jsem ještě důraznější a horší," řekla Bohdalová v rozhovoru pro Blesk, v němž mírně poodhalila soukromí ze života legendárního zpěváka. Pro eXtra.cz legendární herečka zopakovala, že Karel Gott je mimořádně solidní a hodný člověk a že každá žena by si takový poklad, kterým Gott je, chránila: "Karel je člověk s neuvěřitelně dobrým srdcem a myslím si, že mnoho lidí využívá jeho dobroty. Takového člověka prostě musíte chránit," řekla redaktorovi eXtra.cz národem milovaná herečka.

Do manželství Gotta nedávno zasáhl i zpěvák Milan Drobný (74), který se směrem ke Gottově manželce Ivaně vyjádřil hodně ostrým výrokem: „Ivana mlátí Karla“, který je uvedený v knize Náš Karel. Tuto informaci mu měl prozradit již zesnulý Gottův řidič Oldřich Havránek (†78). Bertramku to nadzvedlo a Drobný dostal nebývale ostrou esemesku od Gottovy mluvčí Anety Stolzové (37). „Chce se mu z vás zvracet!“ tlumočila Slavíkova slova.

Ať je to, jak to je, Jiřina Bohdalová vždy stojí při legendárním zpěvákovi a v živém rozhovoru několikrát zopakovala, že Karel Gott se charakterizuje zejména tím, že je k lidem až nezvykle dobrosrdečný a že kdyby s ním žila, je mnohem svéráznější než Ivana, která svého manžela pouze chrání.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy