Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jednou z hvězd, které letos zazáří ve StarDance, je známá spisovatelka Radka Třeštíková (42). Ačkoliv zprvu váhala, nakonec nabídku České televize s chutí vzala. To ale ještě netušila, jaký dopad její účast v populární taneční show bude mít.

Na její hlavu se hned snesla vlna kritiky, která se dotkla zejména vzhledu. „Nějaká žena mi pod fotkou ze Stardance napsala, že vypadám staře, fuj, hnus,“ postěžovala si nejprve na Instagramu snacha režisérky Heleny Třeštíkové (70).

Vzápětí ale všem škarohlídům poslala drsný vzkaz: „Je mi 38 a letos mám, ku*va, právo vypadat na 38! Ten tlak na to, abychom furt vypadaly na dvacet, v mém případě aspoň na třicet, je šílenej a děláme si ho my samy! To my, ženy, se navzájem neustále hodnotíme, kolik vrásek kde kdo má nebo spíš nemá a jaké máme tělo po dítěti, po dvou, po třech. Ty vole, život není soutěž krásy!“

Zároveň zdůraznila, že se rozhodně kvůli takovým názorům nehodlá přikrášlovat. „Když na sebe budem ve virtuálním světě patlat filtry a žehlit si ksichty jak parním generátorem, logicky tím vytvoříme model toho, jak bychom měly vypadat i v reálu. Ale já vám něco řeknu, já když potkám čtyřicítku s botoxem, tak si nikdy neřeknu, ty jo, to je krásná třicítka. Vždycky si řeknu, že je to čtyřicítka s botoxem. Stárnutí není ostuda,“ dodala spisovatelka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám