Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Topmodelka Heidi Klum si vzala o 17 let mladšího přítele: Svatbu tajili půl roku

Topmodelka Heidi Klum si vzala o 17 let mladšího přítele: Svatbu tajili půl roku
Zdroj: Instagram.com
+ Dalších 28 fotografií
svatba
Topmodelka Heidi Klum (46) si umí života náramně užívat a jak to tak vypadá, věk je v jejím životě pouze číslo. To ostatně dokazuje i to, že už více než rok randí s o sedmnáct let mladším partnerem, kterým je Tom Kaulitz (29). Nyní se dostala na povrch informace, že pár si měl říct „ano“ již před pěti měsíci. O radostné události informoval portál TMZ.

Všechny informace nasvědčují tomu, že modelka Heidi Klum je už pět měsíců vdaná žena. Kytaristu ze skupiny Tokio Hotel Toma Kaulitze si měla vzít už v únoru. Veřejnosti a fanouškům sdělili, že svatbu teprve chystají, aby odlákali pozornost od svého velkého dne.

Je opravdu umění takovou veselku utajit, ještě když se vdává někdo jako Heidi Klum. "Vdaná jsem byla dvakrát, ale stále věřím v manželství. I když jsem to dvakrát pokazila. Asi mi to moc nejde. Ale našla jsem skvělou osobu. Uvidíme, co se stane," nechala se slyšet topmodelka v pořadu Ellen DeGeneres.

Někteří fanoušci jsou ke vztahu Heidi a Toma hodně skeptičtí. Na sociálních sítích se objevují i takové názory, že až přestane být matka čtyř dětí pro kytaristu atraktivní, tak ji opustí, ale do té doby si na ní nažene ještě pěknou popularitu. Tak uvidíme, jak to nakonec dopadne. Třeba oba dva ještě všechny překvapí.

Co dělat při jaderné havárii: Základní rada zní schovej se a zůstaň v kontaktu, říká Dana Drábová

Související články

Další články

Nejnovější kauzy