Šestačtyřicetiletá německá modelka Heidi Klumová už podle amerického serveru E News oficiálně není k mání! Podle mnoha zdrojů si totiž vzala hudebníka Toma Kaulitze, který působí se svým dvojčetem Billem v rockové kapele Tokio Hotel. Krásné blondýnce se navíc podařilo nové manželství dlouho utajit, své 'ano' si totiž měli říct už v únoru!

Zamilovaná dvojice se zasnoubila v prosinci po pouhých pár měsících randění. Modelka totiž předtím tři roky chodila s dvaatřicetiletým obchodníkem s uměním Vitem Schnabelem, se kterým se rozešla loni v září. Po přiznání vztahu s Tomem se musela vypořádávat s kritikou ohledně jejich velkého věkového rozdílu. 

„V poslední době mi lidé hodně připomínají můj věk. Můj přítel je o mnoho let mladší než já a to se mnoha lidem nelíbí. Ale já na to vůbec nemyslím. Musíte žít šťastný život, bez ohledu na to, co si lidé myslí. Kdybych to měla řešit, akorát bych měla ještě víc vrásek," svěřila se Heidi magazínu InStyle. 

Heidi se vdala už potřetí, nejdříve si vzala stylistu a herce Rica Pipina, za kterého byla provdaná pět let. Její druhé manželství se zpěvákem Sealem (56) trvalo devět let. Společně přivedli na svět tři děti - syny Henryho (13) a Johana (12) a dcerku Lou (9). Seal dokonce ještě adoptoval modelčinu první dceru z předchozího vztahu Leni (15).

„Byla jsem vdaná už dvakrát. Ale pořád věřím na lásku a manželství, i přesto, že jsem dvakrát selhala. Asi v tom prostě nejsem moc dobrá," sypala si v lednu popel na hlavu Heidi v show Ellen DeGeneresové (61). „Ale našla jsem skvělého člověka, tak uvidíme, co se stane," dodala modelka. Kaulitz proslul častým střídáním sexuálních partnerek, a v minulosti na sebe dokonce prozradil, že se předávkoval viagrou.

VIDEO: Jak se chystá supermodelka na červený koberec? Heidi Klum zveřejnila video

Fotogalerie
116 fotografií