Princ Harry v šoku z testu DNA: Výsledek mluví jasně!

Meghan Markle a princ Harry se pochlubili novorozeným synem 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

12. července 2019 13:35 | Aktualizováno: 13. července 2019 23:36

Princ Harry a s ním téměř všichni členové královské rodiny jsou v šoku. Vévoda údajně kvůli malému Archiemu podstoupil testy DNA, které odhalily drsnou pravdu. Otázky otcovství se zkrátka s Harrym táhnou od narození.

Jsou to dva měsíce, co přišel na svět prvorozený potomek prince Harryho a jeho ženy Meghan Archie, a jako obvykle doprovází narození nejnovějšího člena britské královské rodiny pochybnosti o tom, kdo je jeho otcem.

Kupříkladu server Globe přišel s údajně podloženou informací, že Archie je produktem nevěry vévodkyně, nikoliv plodem lásky k Harrymu. Princ měl dokonce podstoupit dva testy DNA, které měly potvrdit, že není otcem. Nicméně i tak se rozhodl mlčet a předstírat, že je všechno v rodině v naprostém pořádku.

Portál Gossip Cop, který se zabývá vyvracením různorodých spekulací o známých osobnostech, tvrdí, že tvrzení webu Globe jsou lživá. Údajně nejsou podložená jediným důkazem, který by potvrzoval, že Harry není otcem malého Archieho.

Harry se ostatně s otázkami otcovství potýká celý život. Když se sám v září roku 1984 narodil, vyrojily se spekulace, že není synem prince Charlese, nýbrž někdejšího člena britské kavalerie Jamese Hewitta. Důkazem měly být zrzavé vlasy, poznávací znamení Harryho i Hewitta.

Princezna Diana je ovšem přisuzovala genům ze své rodinné linie. Hewitt sice opravdu měl aférku s Harryho matkou, ta ovšem vypukla až dva roky po narození prince a trvala do roku 1991. Není tedy možné, aby byl Harry synem někdejšího člena britských ozbrojených složek.

Témata: Princ Harry Archie Harrison Mountbatten-Windsor Meghan Markle královská rodina (gbr)