Famózní Halepová smetla ve finále Serenu a slaví druhý grandslamový titul!

13. 7. 2019, 15:10
Aktuality 315
WTA WIMBLEDON - Simona Halepová slaví ve Wimbledonu druhý grandslamový titul. Rumunská tenistka dnes po vynikajícím výkonu smetla ve finále slavného turnaje v londýnským All England Clubu sedminásobnou šampinku Serenu Williamsovou dvakrát 6-2 a slaví další životní úspěch.
Profily hráčů
Simona Halepová

Sedminásobná wimbledonská šampionka a loňská finalistka Serena Williamsová měla letos ve Wimbledonu další šanci konečně vyrovnat rekord Margaret Courtové v počtu grandslamových trofejí. Jako poslední jí v cestě stála Simona Halepová, která se do wimbledonského finále probojovala poprvé v kariéře.
Sedmatřicetiletá Američanka proti o deset let mladší Rumunce vyhrála 9 z 10 soubojů, ten úplně premiérový se před osmi lety odehrál právě v londýnském All England Clubu. Naposledy v souboji bývalých světových jedniček uspěla na letošním Australian Open.

Průběh úvodního setu wimbledonského finále pravděpodobně mnoho lidí překvapil. Do boje o titul totiž famózním způsobem vstoupila rumunská tenistka, jež si díky skvělému pohybu a bezchybné hře vypracovala během pár minut vedení 4-0. Halepová dostávala favorizovanou Američanku do dlouhých výměn, ve kterých měla díky výborné obraně značnou převahu. Postupně se hra Williamsové zlepšila, Halepová ale náskok udržela a po 27 minutách hry získala první dějství na svou stranu poměrem 6-2.

Obě tenistky trefily v prvním setu osm vítězných úderů, podstatný rozdíl byl ale v počtu nevynucených chyb - Američanka chybovala desetkrát, Halepová však pouze dvakrát.

Zkušená Američanka v úvodu druhého setu začala Halepové šlapat na paty, hecovala se a snažila se rychlými údery dostat Halepovou pod tlak, rumunská tenistka se ale nedala a dál předváděla téměř dokonalý výkon. Zlom přišel za stavu 2-2, kdy Rumunka poprvé ve druhé sadě prorazila podání Američanky a dostala se znovu do vedení, o které už nepřišla a Williamsové další hru už nepovolila. Halepová hrála pestrý tenis, v průběhu celého utkání se dopustila pouhých třech chyb a po hodině hry slavila vítězství dvakrát 6-2.

"Simona dnes hrála jako z jiné galaxie a já jí musím pogratulovat, protože její výkon byl opravdu skvělý," řekla po utkání poražená Williamsová. "Já jsem moc ráda, že jsem tu postoupila do finále, byly to krásné dva týdny a moc děkuji všem za podporu."

"Hodně jsem pro tenhle moment dřela a moc jsem si to užila. Jsem šťastná, že jsem tu a že jsem vyhrála. Snažila jsem se přijít na kurt a nechat na něm maximum, což se mi podařilo," hodnotila utkání Halepová. "Hrát proti šampionce jako je Serena je hodně náročné, ale já jsem věřila ve svou hru. Byla jsem nervózní, přála bych vám vidět můj žaludek, ale v takovém zápase si prostě nemůžete dovolit žádné výkyvy," smála se Rumunka.

"Vždy jsem si přála hrát finále Wimbledonu a teď se mi to splnilo. Pokud vyhrajete Wimbledon, stane se doživotním členem klubu, a to byla jedna z motivací tu vyhrát. (smích) Je to pro mě obrovská čest hrát na tomto kurtu před tolika slavnými lidmi a před královskou rodinou."

"Letos jsem začala cítit, že můžu hrát dobře i na trávě a už teď se těším na příští rok. Děkuji všem, kteří mi pomohli dostat se tam, kde jsem teď. Jsem vám všem moc vděčná," dodala.

Po loňském triumfu na Roland Garros slaví Halepová druhý grandslamový titul. V žebříčku se díky tomu posune ze sedmého na čtvrté místo a na účet si připíše odměnu 2,35 milionu liber (asi 70 milionů korun).

Williamsové naopak znovu unikla šance vyrovnat rekordních 24 grandslamových vavřínů Australanky Margaret Courtová. Po narození dcery Olympie v září roku 2017 Američanka prohrála třetí grandslamové finále v řadě, což se jí stalo poprvé v kariéře.

V 37 letech a 290 dnech se Serena Willimasová nicméně stala nejstarší finalistkou grandslamové dvouhry žen a překonala tak Martinu Navrátilovou. Česká rodačka v roce 1994 prohrála finále Wimbledonu v 37 letech a 258 dnech.

Mladší ze sester Williamsových Serena už postupem do finále překonala hranici 90 milionů dolarů (přes dvě miliardy korun) vydělaných na odměnách. Američanka je přitom jedinou tenistkou, která se dostala přes 50 milionů.

• WIMBLEDON 2019 •
Velká Británie / Londýn, tráva, 38,000.000 liber
sobotní výsledky (13. 07. 2019)
• Dvouhra žen - finále •
Halepová (7-Rum.) - S. Williamsová (11-USA) 6-2 6-2
TenisPortal.cz, ČTK, Luboš Zabloudil

Komentáře

315
Přidat komentář
paddy
Serena: ?The day I stop fighting for equality and for people that look like you and me, will be the day I am in my grave,?

https://www.tennis365.com/wta-tour/serena-williams-the-day-i-stop-fighting-for-equality-will-be-the-day-i-am-in-my-grave/
Reagovat
Pedronegro
obvyklé blbé slinty ...
Reagovat
FerrariF50
Tak jsem se podíval teď na celý match, jelikož moc dlouhý fakt nebyl :) A jako uznávám, že Simona hrála skvěle, ale bylo to dáno myslím hodně tím, že to na druhé straně hrálo fakt dost hrozně. Takže super :)
Reagovat
FulnekUltras
Zrovna tak se dá říct, že TO by třeba na Simonku i mělo, kdyby mu dřív neodešla hlava - stejně jako Barče v SF. Vůle chrámu nakonec rozhodla nejlíp, jak se dalo a Kongovi psychiatři budou mít v nejbližších týdnech zase plno práce. ;-)
Reagovat
Herbert_Hoover
Cabal s Farahem slušný progres od kolumbijských challengerů na hlíně :) Přál jsem jim to dnes víc, ale trošku mě naštvali, že to nedali ve čtyřech.
Reagovat
paddy
Mahuta před chvílí trefili 2x za sebou (rameno a rozkrok) a celkově potřetí
Mahut pak trefil Cabala
Reagovat
paddy
Ostapenko zítra plánuje nastřelit rozhodčí a pak i sebe samu

to nejsou náhody, prý za tím jsou vyhecované sázky mezi hráči
Reagovat
Vlk-v-trave
Spíš měli organizátoři štěstí, že na druhé straně saka nebyl pár Gasquet-Simon, taky by tam mohli být až do pondělka:)

A rvačka byla? Kolumbie nakonec slaví koukám...
Reagovat
rybicka
Rvačka nebyla, byly slzy.
Reagovat
Vlk-v-trave
Tak to jo.:)
Reagovat
Hook2424
Nemuzu se ubranit pocitu, ze vyslapana trava na konci 2.tydne Wimbledonu, je uz tak trochu jiny povrch, nez na zacatku turnaje. Sedi to daleko vic defenzivnim, behavym hracum, kteri vsechno dobehnou, vsechno vrati a jsou schopni z obrany prejit do protiutoku. Simona je takovy Djokovic v sukni.
Proto, si myslim, že kdyby hrál Roger s Novakem na kurtu ze začátku turnaje, tak by ho dal, ale na téhle hlíně Novak všechno doběhne a vrátí !
Reagovat
annah
Fnále ženské čtyřhry se dnes hrát nebude! Až zítra po mužském finále.
Reagovat
tommr
to už je oficiální?
Reagovat
annah
Asi jo, říkal to teď komentátor mužského debla.
Reagovat
annah
Prý mají tu informaci od Báry Strýcové.
Reagovat
pockerface
To je taky nápad dát ženský debl až po mužským. Zvlášť, když musí hrát na 3 vítězné sety a ví se, že tyhle zápasy trvají i 5-6 hodin. To organizátoři moc dobře nevymysleli.
Reagovat
annah
Ale takhle se aspoň jeden zápas odehraje celý. Kdyby hrály nejdřív ženy, tak by mužský zápas asi museli uprostřed přerušit a dohrávat v neděli.
Reagovat
tommr
ale odnesli by to aspoň ti kdo ty průtahy zavinili. Takhle to odnesou ženský, který za to nemůžou ...
Reagovat
Jan
To není vina, že hrají dlouho. Když jsou vyrovnaní a nevyhrají ve 3 setech.
Reagovat
tommr
v první řadě je to o neschopnosti organizátorů odhadnout průběh zápasů a správně stanovit jejich začátky a pořadí. Někdy mi příjde, že organizátoři tenisových turnajů jsou mentálně postižený ...

Hráči tomu ale taky přidávají neustálým zdržováním. Jen Mahuta jsem tam viděl dneska třikrát simulovat zranění po zásahu míčkem podobně jako to dělají fotbalisti ...
Reagovat
Jan
V tom případě mu měli naříznout míčky :)
Reagovat
paddy
hlavně když tam hraje Mahut - viz můj koment v článku s ženskou 4hrou
Reagovat
tommr
Mahuta by vůbec neměli pouštět na kurty kde se hrajou i jiný zápasy nebo by měl vždycky začínat až jako poslední ...
Reagovat
paddy
Zápas je velmi podezřelý. Nemůžou se breaknout a když ano tak je hned rebreak. Před chvíli podruhé. Samozřejmě na to nekoukám, jen malé chvilky, protože nechci ztratit celou sobotu.
Myslím, že asijská sázkařská mafie sází na délku záapsů a Mahut je v tom dlouhodobě namočený.
Reagovat
FulnekUltras
na tom něco bude ;-)
Reagovat
pockerface
Vždyť zatáhli střechu, tak to můžou hrát i do půlnoci ne? Dříve se snad na centru hrálo i do 23 hod?
Reagovat
pockerface
Pokud Báru zrušili, tak ani ne asi, že by hrály třeba do 23 hod. Ve Wimblu je vlastně i o hodinu méně, ale asi z důvodu, aby si tráva do zítra odpočinula a byla slušná na finále Roger x Novak.
Reagovat
vrabejka
Simona dokonalost a Serena opět ve finále Wimbledonu dostala randal to se nikdy neomrzi :)
Reagovat
turista
Pan administrátor se opět ve svém tipu na vítěze netrefil
Reagovat
Pedronegro
OT - jen dotaz k bratrům Slovákům - Havrilla v komentáři mluví o Kolumbijcích jako o Kolumbijčanoch - je to správně slovensky? přijde mi to divné - to by obdobně mohl mluvit o Francijčanoch ...
Reagovat
peRFect
Jožovo názvosloví - ať už je správně, či ne, mě osobně baví :-)
Reagovat
Nola
je to spravne slovensky
Reagovat
Pedronegro
dík za info :)
Reagovat
Nola
je celkom zaujimave, ze na TP nemame ziadny problem s cestinou resp. slovencinou, ale trebars vasa mladez nerozumie slovensky, asi by mali sledovat tenis a komentare Joza Havrillu :D
Reagovat
sojka1
velmi se omlouvam za OT, ale nedavno jsem problem resila. Je "šarha", prosim, kat nebo ras (pohodny)? :-))
Reagovat
annah
To jsem sama zvědavá, co to je, s tímhle slovem jsem se nikdy nesetkala.
Reagovat
Nola
ani ja, priznavam sa a hanbim sa :D
Reagovat
Pedronegro
taky jsem to nikdy neslyšel, toto jsem našel
Význam slova ?šarha? v Slovníku slovenského jazyka šarha, -u, mn. č. -ovia muž. r.
1. zamestnanec obce, ktorý chytá potulujúce sa psy, zabíja psy zostarnuté al. choré, šinter;
2. kat, lotor, najatý vrah
Reagovat
blixa
Obojí :D Tedy v prvním významu je to ras, pohodný, prostě člověk co odchytává psy. V druhém pak něco jako surovec, hrubý člověk, přeneseně i kat, lotr a pod.
Reagovat
FulnekUltras
kat je kat, takže nejspíš to bude ten antoušek ;-)
Reagovat
George_Renel
Co si já pamatuju, tak určitě ras neboli pohodný.
Reagovat
George_Renel
viz: https://plus7dni.pluska.sk/domov/podvyzivene-chore-zranene-psy-osadach-prezivaju-otrasnych-podmienkach
Reagovat
FulnekUltras
tak to má být - žádný suchý slovník, ale praktický příklad
Reagovat
sojka1
.... :-)))
Reagovat
annah
Slovenština je velmi krásná; měkká a lahodná na poslech - proti tvrší češtině. Já občas zkouším své děti z různých slovenských výrazů, které jsou odlišné od české verze. Často se děti nechytají, i když jsou už docela velké... :-)
Reagovat
sojka1
je to opravdu velmi expresivni a stavnaty jazyk, ja jsem kdysi nemela vzdycky nervy na nase prazske "ctvrtky" = fronty, tak jsem jezdila nakupovat knizky do Bratislavy a urcity zanr mi prijde v cestine jako ucinena pliva... :-)))
Reagovat
Nola
slovencina ma na rozdiel od cestiny vo svojom repertoari jeden velmi zaujimavy vyraz, nie je spisovny, ale Slovak si nim pomoze kedykolvek :D vy pouzivat hele, my j..at
Reagovat
Pedronegro
my používáme hele a vy j..at? to nějak nechápu :)
Reagovat
annah
Taky nechápu.
Reagovat
sojka1
jeste si to tu, pro poradek... :-)) projizdim, takze my rekneme: "hele, to se stane" a Slovaci: "at se to stane"??? Nooo, uz jsem tu nejak psala, ze jsme ve vsem pozadu... :-)))
Reagovat
VlS
Sojko, adekvátní hele, to se stane je ?stane sa? neto ? aj to sa stáva?. At sa to stane má trochu jinej význam, asi jako? tak hlavně, aby se to stalo? a podobně. Sicejsem Slovenštinu nikdy nestudoval, ale posledních 9 let před důchodem jsem byl jako expatriot na slovensku a myslím, že to mám docela naposlouchaný. A pozor, stejně jako není jedna čeština - vezmi si odchylky plzeň - Praha-Brno - Ostrava, tak jsou rozdílyi ve slovenštině. Zajeď do Sniny abudeš přemýšlet, co je to za jazyk.
Reagovat
Pedronegro
zahanbeně přiznávám, že teď tomu rozumím ještě méně, prosím více polopaticky :)
Reagovat
Jan
Reagovat
FulnekUltras
celkom tak, ficko ;-)
Reagovat
Pedronegro
díky, to mě napadlo hned jako první, proč je to místo našeho hele mi nedává stále smysl ...
Reagovat
annah
Taky jsem četla pár knížek ve slovenštině. třeba Jih proti Severu.
Dodnes si památnou poslední větu příběhu, která vystihuje osobnost Scarlet, vybavím jen ve slovenštině: Aj zajtra je dieň. (Teda teď si nejsem jistá tím háčkem nad n):-)
Reagovat
sojka1
v cestine to bylo: Dnes na to nebudu myslet, az zitra.... :-))
Reagovat
annah
Slovenská verze je teda mnohem hezčí. :-)
Reagovat
Pedronegro
háček je dobře, i je navíc :)
Reagovat
annah
Díky za upřesnění. Už je to dávnmo, co jsem knížku četla.
Reagovat
VlS
která slovenština?
Reagovat
turista
Ale význam slovenského slova somár to děti obvykle znají.
Reagovat
turista
Ale často ani dospělí Češi nevědí rozdíl mezi strýko a ujo. Jeden slovenský kolega mi to vysvětlil.
Reagovat
PetaM
Není to zajímavé. Slovenština je nezajímavá a strašně teploušká. Stačí mi tady komentáře Slováků. Snaží se být strašně ostří, ale díky jazyku to vypadá hrozně přitepleně. Třeba takový Forehand. Jeho číst, to je dokonalé gay počteníčko.

Na druhou stranu, k holkám se to celkem hodí. :D
Reagovat
PetaM
*teploušská
Reagovat
Nola
teply jazyk? zaujimave.....
Reagovat
annah
OMG...
Reagovat
annah
Ten nepříznivý dojem nebude ale jazykem, spíš osobou mluvčího, která jen fakt strašná. To se hned tak nevidí.
Reagovat
spaniel
Spíš si do slovenštiny projektuješ své hluboce ukryté touhy... Deeply closeted gayman. Už je to, že si místo Petr dáš nick Peťa. To je jak podprahova zpráva ve smyslu má řit čeká.
Reagovat
slacker
mas recht, Peta je gayu lord
Reagovat
VlS
Peťo, jeď do Nitry, nebo do Žiliny, sedni si na náměstí a začni tam svou tezi vysvětlovat. Během pár vteřin budeš mít natrženou řiť - kanadou. Takhle dementní tezi jsem snad ještě v životě neslyšel.
Reagovat
FulnekUltras
Tak v Žilině ve čtyři ráno kromě soboty a neděle bych si to možná ještě lajznul... ;-)))
Reagovat
FulnekUltras
radši ve tři ;-)))
Reagovat
Mr.Pink
jen to ne, joza vzdy vypinam :)
Reagovat
Gulbis
a je po slovensky ta smeč nebo ten smeč?
Reagovat
FulnekUltras
tá smeč ;-)
Reagovat
turista
Dobře tak!
Reagovat
Herbert_Hoover
Simča byla perfektní, ale stejně se neubráním dojmu, že mohla Serena hrát daleko lépe a že těch nalitých míčů zazdila moc. Prostě mentálně na to už nestačí a když cítí tlak dlouhých výměn a nutnost odehrát několik úderů navíc, těžce selhává. Mimochodem první eso až v sedmém gemu druhého setu? :) Serena měla přitvrdit už ze začátku a dle mě se hrozně snadno vzdala, prostě už neměla mentální sílu. Prohrává s Karol, Osakou, Angie i Simčou to jest s různými herními styly, to už prostě není jen tak. :) Pořád je schopna mimo antuku porazit většinu hráček, ale s těmi absolutně nejlepšími v konečných fázích GS už prostě bude ztrácet. Divil bych se, pokud by ještě vyhrála GS, muselo by se sejít hodně věcí. Každopádně Simči to nejde nepřát, velmi sympatická. Nicméně jsem nečekal, že by Wimbledon kdy vyhrála, leč za aktuálního stavu věcí ve WTA nelze predikovat nic. Gratulace a jen tak dále.
Reagovat
pockerface
Simona umí chytit šanci za pačesy. A to je to co chybí Karolíně Plíškové. Tráva je taky Simony nejméně oblíbený povrch, nebo spíš není to povrch pro její styl hry,ale prostě si řekla, že by chtěla zkusit vyhrát Wimbledon, no a povedlo se. Sice jí to trvalo, ale povedlo. Karolína ne, tam si do hlavy nasadí, že prostě je to neoblíbený turnaj a už před turnajem se spokojí, že pro ni bude úspěch 3.kolo a taky to tak dopadá. Letos sice došla nejdál,ale tímhle co si nasazuje do hlavy nikdy žádný GS nevyhraje. Ale třeba se mýlím a letos vyhraje USO. Kdo ví.
Reagovat
tommr
Petra Kvitová to má podobně na USO a dalších velkejch turnajích v Americe. Prostě už tam jede s tím, že se jí tam nedaří a že tam nemůže vyhrát ...
Reagovat
pockerface
Přesně, to už je asi trošku ta naše mentalita. Pořád je mezi Čechy zakořeněné, že vysoké sebevědomí= strašný namyšlenec, který nemá pokoru atd. Tak proto před turnaji pořád slyšíme nevím co od sebe čekat, půjdu míček po míčku, úspěch bude dostat se do 2.týdne.....
Reagovat
LukasH
To si úplně nemyslím. Petra vyhrála Montreal, byla dvakrát v semifinále v Cincy a na USO tenkrát mohla být v semi, kdyby těsně neprohrála s Venus. A Karolína se taky teď ve W snažila. A Simona? Teď jí to skvělé vyšlo, ale třeba letos na FO hrála hrozně. Nebo tenkrát na USO, jak vyřadila Azarenku po krásným boji a v dalším kole to "jakoby" odevzdala.
Reagovat
LukasH
Serena hrála strašně, to je bez debat. Opravdu zašlá sláva oproti minulým létům.
Reagovat
Herbert_Hoover
Prý bude hrát Cinci a Toronto před USO, potřebuje mentální boost v podobě turnajového titulu. No je to prostě o té psychice..
Reagovat
FulnekUltras
Sympatická, krásná, pracovitá ŽENA. V Rumunsku oblíbená mnohem masověji, než třeba Petra u nás. Ani Ilie Wimbl nikdy nevyhrál, takže počítám, že dnes to tam ve městech i na poslední horské samotě bude velké. ;-) HAIDEEEEEE ROMANIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
blixa
Byl jsi tam na nějaké "poslední horské samotě" ? Leda tak howno. Tam nemají ani to nejmenší ponětí, že existuje nějaký tenis.
Reagovat
FulnekUltras
Někde mají dokonce i televizi. A při vší úctě pochybuju, že by u nás Petra s GS trofejí zaplnila fotbalový stadión.
Reagovat
Kojinho
Jsou tu sice velké sociální rozdíly a ve vesnicích skutečně někteří lidé asi tenis neřeší, ale města jako Bukurešť, Brašov, Kluž a Sibiu strčí svou kulturní vyspělostí mnohá česká města do kapsy.
Reagovat
FulnekUltras
Hlavně za posledních 20 let se civilizační poměry rozhodně výrazně zlepšily. Netvrdím, že v čistě cikánské osadě má každý satelit.
Reagovat
blixa
Žvaníš blbosti. Horské samoty nemají ani elektřinu. Víš úplný howno.
Reagovat
FulnekUltras
Agregáty, soláry - to všechno před 30 lety skutečně nebylo. Ale samozřejmě, že někteří ovčáci si to užijí až s delším informačním odstupem. ;-)))
Reagovat
Kojinho
Můžu potvrdit. Já tu byl i loni a jsou tu signifikantně lepší silnice, v Transylvánii je víc zpřístupněných památek, větší orientace na byznys atd. Za jediný rok.
Reagovat
Kojinho
Jsem v Sibiu a žádné velké oslavy Simony tu nejsou. Což je škoda.
Reagovat
tommr
se dneska toho finále vůbec nemusí dočkat. Mužskej debl se už hraje víc než dvě hodiny a odehraný jsou jen dva sety z pěti. Pokud budou ti matláci pokračovat podobným tempem i nadále tak neskončí před desátou hodinou a pak už by se zřejmě nemohlo hrát. Nebo se ve Wimbledonu může hrát i po 22.hodině? Ví to někdo?
Reagovat
annah
Komentátor zmiňoval nějaký zápas, který začal v půl 11. A hraje se prý do půlnoci.
Reagovat
FulnekUltras
Zítra je taky den. ;-)
Reagovat
FulnekUltras
dneska nejdřív za hodinu...
Reagovat
dunphy
Hrozně srandovní, že jakmile profesionální sportovci "zdržují" vybraný ženský zápas, tak jsou nějakým matlákem nazýváni jako "matláci" :DDD
Reagovat
Jan
Zápas jsem neviděl, neměla tam Serena nějaké excesy ? :)
Reagovat
slacker
jako cerna hrala provokativne v bilem
Reagovat
annah
Zrovna jsem se chtěla na totéž zeptat. To tam snad spala- při takovém vysledku, anebo Malá urvana máš hrála tak dobře? To je teda vítězka Wimbledonu - horší by byla už jen její soupeřka.
Reagovat
annah
Aha. Ty ses vlasne ptal na neco jineho.
Reagovat
Jakub
No samozřejmě. Klidně si sedala pri vymene stran, ani míčky nesbirala. No co mám povídat hrůza. Okamžitě bych ji sebral prize money.
Reagovat
FulnekUltras
Od samého začátku tahala za kratší konec, takže vlastně k žádným špumprnáglům nedostala příležitost. Na USO doufejme skončí už dlouho před finále.
Reagovat
Jan
Kdo by to čekal. Zdálo se, že Serena přejede Simonu jako Báru, ale nestalo se :)
Reagovat
FulnekUltras
Barča jí moc brzo povolila, a to se pak nemůže divit.
Reagovat
Jan
Tam to asi bylo i o hlavě. A pak ty rány, co dává Serena nejen že sotva vrátí, ale aby je umístila kam chce a tím Serenu rozběhala. Simona takhle hrála ?
Reagovat
FulnekUltras
Ano - hlavou prostě Baru povolila dřív, než se stačila od začátku nervózní SW dostatečně rozklepat. Pak už je to vlastně jen o překlápění vlny.
Reagovat
Newcombe
Potěšila jsi mne
Reagovat
RF46
Gratulace. Nicmene...dva sety na finale je proste malo... To ze Halepka porazila Serenu je samozrejme dobre pro tenis.
Reagovat
Hector21
Nuda... Ale menší zlo zvítězilo.

Gratulace Simče.
Reagovat
Vlk-v-trave
Na kurtu n.1

Hass, mr.Scud vs. Clement, Llodra:)

Začátek vypadá dobře.
Reagovat
151bar151
Mně bylo vlastně jedno, která z nich vyhraje. Ale nechápu, jak dokázala Halepová takhle smáznout Serenu ve finále toho nej turnaje světa, když v posledních letech spoustu finále na méně důležitých turnajích, kde není takový tlak, prohrála třeba 6-0 6-1. Navíc doteď Serenu neporazila.
A Serena by se nad sebou měla zamyslet, tohle už vypadá na nějaký psychický blok z finále GS. Asi se tak moc chce dotáhnout na Courtovou, až ji to svazuje. No nevím, tyhle prohry v poslední době (Osaková, Kerberová) jí IMHO ubírají na kreditu. Možná by bylo lepší včas skončit, než těch porážek bude ještě víc.
Reagovat
Alien
A to, jak Simona porazila Serenu v r.2014 na TM 6 : 0, 6 : 2 se nepočítá?
Reagovat
FulnekUltras
Simonka se dneska - i díky všem dosud nabytým zkušenostem - dostala zavčas do Petiny demoliční zóny, a už nepustila.
Reagovat
spaniel
Bohužel jsem finále nemohl sledovat, ale výsledek mne udělal velkou radost. Simonu mám hodně rád a Serenu vůbec, není o čem. Gratulace Davorovi :) Ještě zítra Roger a máme dvojí radost, kozorohu :p
Reagovat
svetova.dvojka
To bylo 55 minut skvělého tenisu, hlavně tedy od Simony...
Reagovat
Davor1
Vďaka bratu :) Zajtra som v plnej zbroji s FFF :)
Reagovat
FulnekUltras
když si v té fázi zápasu už zřetelně lepší Simonka při SF Wimblu 2014 s Evženou zvrtla kotník. Kdoví, jak by tenkrát finále dopadlo. Na to se ale nehraje. Dneska se chrámová karma vrátila. Ještě jednou dík za nádherný zážitek, holčičko též tak trochu NAŠE... ;-)
Reagovat
151bar151
Ona má nějaký vazby na Česko?
Reagovat
rybicka
Tak ledaže je Evropanka. Nebo má FU nějaké tajné vazby s rodinou :-)
Reagovat
drabona
jsem viděl hrát na trávě velmi dobře a když už se stalo, že se nedostala do finále žádná z našich, tajně jsem doufal, že ten US metráček porazí. Jsem rád, že se to povedlo i když musela podat na své poměry mimořádný výkon. Důležité bylo vyvést Serenu z jejího bohorovného klidu. Moc gratuluji.
Reagovat
rybicka
Serena právě vůbec nebyla v bohorovném klidu. A poctivě, ani úvodem zápasu s Bárou.
Reagovat
bIbec
Nakonec finále i semíčka takové jednostranné.

Ten zápas Káji a Káji byl prostě nej, alespoň co do dramatičnosti. Ten si budu pamatovat.
Reagovat
FulnekUltras
hraje už hlava roli přímo klíčovou. Takže čistě herně bych dnešní výkon mastodonta rozhodně nesnižoval. Že nakonec vypadal slabě, to byla především zásluha Simonky. Ta je pro mě skutečnou, dlouhodobou No.1 - a jestli se na její místo někdy chvilku nebo i delší chvilku podívá i Petra, je fakticky nepodstatné. Ta byla skutečnou No.1 na přelomu 2011/12 - a třeba se to ještě někdy povede.
Reagovat
svetova.dvojka
Mně občas připadalo, že Simona hrála jako muž...
Reagovat
rybicka
Co na to asi Barča Strýcovic ?
Reagovat
FulnekUltras
měla v SF podržet Konga dole trochu déle - a mohla dnes hrát finále dvě
Reagovat
Jan
Zdálo by se, že malá hráčka proti Sereně nemá šanci, ale je vidět, že má :)
Reagovat
FulnekUltras
jak že to říkal starej Hlinka? ;-)
Reagovat
Dobry-den
Gratulka, Simča hrála bez respektu, zatímco nejlepší máma na světě to psychicky nezvládla, dneska prakticky netrefila kurt. Další bolestivá prohra ve finále, no proč ne? ;-)
Reagovat
sojka1
vazeni, po bitvach mame spoustu generalu a hrdinu, ale pouze jedineho pred bitvou! A vzhledem k netipovatelnosti zen take velmi prekvapeneho! Ve Fantasy spravne obsazeni finale i vitezku trefil KING RAFA VII, timto mu gratuluji a predavam cenu ZLATE SOJCI PIRKO! At mu nosi stesti nejen u zen.... :-)
Reagovat
Vlk-v-trave
moc pěkné,
děkujeme za předání:)
Reagovat
Kozoroh
Výhra Simony je i dobrou zprávou pro Martinu Navrátilovou, která si i po dnešku udržuje náskok dvou wimbledonských titulů na Serenu. Její rekord se už zřejmě Sereně vyrovnat nepodaří.
Reagovat
Fransoas
Simona předvedla famózní výkon.Kromě rychlosti,razanci a přesnosti hrála stejným stylem jako ikona,ale tentokrát ji předčila ve všech směrech.Předvedla velkou mentální sílu.Serena nečekala takový odpor,který ukázala Simona a právem získala titul.Obrovská gratulace.
Reagovat
FulnekUltras
SW byla dnes po Barče navnaděná stejně jako Konta v QF s Barčou po Petře - a past sklapla.
Reagovat
svetova.dvojka
Tak jsem rád, že Simona ukázala, že umí hrát tenis. A že to není jen vracečka míčů na druhou stranu...
Reagovat
blixa
Bílá nematka si dovolila porazit černou Matku !!! No toto ? To je na žalobu !!! :D
Reagovat
milik254
Trapné
Reagovat
com
trapnej byl dneska predevsim vykon velematky :D
Reagovat
FulnekUltras
Simonka ji ztrapnila - a tak to má byt... ;-)
Reagovat
Nola
Petra Cetkovska je krasna baba, pozeram studio NovaSport
Reagovat
VlS
Vždycky byla
Reagovat
FulnekUltras
a ještě dlouho bude
Reagovat
FerrariF50
No tak paráda :) Simčo udělala si mi veeeelikou radost, že si porazila ten humus :-D
Reagovat
mikimaus321
Souhlas
Reagovat
svetova.dvojka
Simona hrála jako Djokovič v semifinále Australian Open 2016 proti Fedexovi...
Reagovat
FulnekUltras
mj. i proto, že hned na začátku dostala Konga bez váhání tam, kam se to nepodařilo v semifinále. Simonka s Barunkou jsou pro mě morální vítězky letošního Wimblu. Chrámová relikvie 24GS nebyla zneuctěna, ovečky na salaších však čeká dlouhá noc... ;-)))
Reagovat
LukH
No kdyby to dokázal zítra i Roger, tak to mám dva ze dvou :-)
Ale není to lehký úkol :-)
Reagovat
sojka1
k finale ve 37! letech a hlavne k noblesnimu zvladnuti prohry.... :-)
Reagovat
FulnekUltras
přehrávala jako vždy - a naštěstí už tuto roli zvládá velmi dobře
Reagovat
horska.kraslice
+1
Reagovat
mikimaus321
A co ta ostuda Sereny na US open
Reagovat
FulnekUltras
na to rádobykorektní neoliberální "honorace" už dávno zapomněla
Reagovat
Vlk-v-trave
máš důležitý vskaz, přišla ta chvíle na trofej:)
Reagovat
VlS
To F v 37 je fakt dobrý a současně možná důvod proč ne titul. Rychlost a mrštnost se bude hledat čím dál hůř. K tý noblese - po tom průseru na USO jí asi nic jinýho nezbejvá. Z toho na měkko nejsem.
Reagovat
sojka1
no ja nevim, ale Serena prijima porazky vzdycky a u site je ke vsem souperkam laskava, jestli to hraje, je mi fuk, sama bych nejakou vyrovnanou slunickarku z toho zklamani asi nedala.... Pokud ji chyti amok, vzdycky je v tom umpire, carovy, proste nejaka krivda zvenci, v jejich ocich....
Reagovat
VlS
Ale jasně, ale to je většina vítězek a poraženejch finalistek, prostě to tak nějakk tý hře patří (dokonce včetně přijetí blbýho rozhodnutí umpire nebo lajnovýho) a co k tomu fakt nepatří jsou zlostný výkřiky, koulení očima atd., výhrůžky zabitím a podobně. Prostě typy lidí, jako je Serena, Kyrgios a podobně nemám prostě rád. Vadí mi i zneužívání barvy kůže ( rasizmus na ruby) zneužívání genderu a pod. Prostě celebritní nána. A to nejsem fanda Simony, je mi šumák.
Reagovat
Pedronegro
jojo, až mi jí bylo trošku líto, jaká to byla darda, co se noblesy týče, tak až na malé intermezzo ve 2. to zvládla, nikomu nenadávala, nevyhrožovala, ani nikoho nekousla, takže dobrý :), kdo to asi nějak neunesl byla kámoška Meghan v zázemí, kde u setkání chyběla, po té ale rovněž nemůžeme asi moc noblesy chtít :)
Reagovat
sojka1
vevodkyne Kate to za ni sfoukla hrave... :-)
Reagovat
Pedronegro
no jo no, vévodkyně Kate, to už je jiná třída :)
Reagovat
rybicka
Že tam Meghan nebyla mne nejprve překvapilo, ale asi kojí. - Aniž bych ji nějak hájila.
Reagovat
paddy
seděla vedle Kate :)
Reagovat
rybicka
Prý chyběla v zázemí při setkání po zápase...
Reagovat
paddy
nevím, jak to bylo organizováno
komentátor předtím něco říkal jako, že jedna vévodkyň, neposlouchal jsem, ale možná to tak mělo být
Reagovat
Pedronegro
říkal něco jako, že každá fandí jiné hráčce, možná proto ...
Reagovat
paddy
Koukal jsem ještě na záznam a moderátorka na kurtu říkala, že se s vévodkyněmi setká. Víc tam nebylo.

Pro méně informované. Nejenže každá fandila někomu jinému, ale Meghan je dobrá kamarádka Sereny a vévodkyně se nemusí. Meghan má různé manýry, naposled s tím focením v hledišti. Na rozlučku se svobodou letěla do New Yorku tryskáčem, náklady se vším všudy snad 1 mil. USD. Prostě skromná holka z chudých poměrů. Se Serenou si musí velmi rozumět.

Mě by nepřekvapilo, že tam nešla. Je to jen spekulace a není to důležité. Třeba šla kojit atp.
Reagovat
safi1313
Feministicka povinnost za nama a hurá na zítřejší tenis ;)
Reagovat
FulnekUltras
sexisto ;-)))
Reagovat
Torresek
Krásné zakončení ženského Wimbledonu :) Halepka je úžasná a moc jí to přeji a jsem rád že mamba nemá další titul . Prostě paráda :) serene jsem to nikdy nepřál a po posledních událostech o to vic. Takže Simona super :) velmi mě těší také úspěch Muchove a Strýcové letos
Reagovat
Kozoroh
Gratulace Davorovi, největšímu fandovi Simony zde na TP! ;-)
Reagovat
Vlk-v-trave
Bude mít radost:)
Reagovat
Nola
aj Lunejke, to bola najvacsia fanynka Simony, snad pozerala finale
Reagovat
FulnekUltras
přesně tak
Reagovat
LukH
Roztomilé rumunské děvče, obrovská gratulace mojí oblíbenkyni, takto ještě nehrála, na trávě už vůbec ne :-)
Reagovat
martinek37
Simona úžasná, Serena mi celou dobu přišla jakoby v křeči. Myslim, že takový fičák nečekal nikdo a i samotnou Simonu dost překvapilo jak rychle přišla k titulu. Samozřejmě si to zaslouží za to trápení se v minulosti. Gratulace veliká!
Reagovat
paddy
Serena se bohužel uvolnila až po zápase, když rozdávala úsměvy na každou stranu (snad nebude rozbitá šatna)
Reagovat
FulnekUltras
začne to fuseklemi a odpadkovým košem
Reagovat
horska.kraslice
Teda poprvé jsem si musela stáhnout zvuk na televizi ne kvůli řevu hráčů/hráček, ale kvůli kvílení komentátora. To byl z jeho hrdla příšerný vřískot během celého zápasu, ten člověk se choval jako fanoušek v hospodě s kámoši před televizorem a na jako komentátor. Navíc, jeho komentáře byly obsahově prázdné, vypadalo to, jako že předtím v životě neviděl hrát Halepku a že ho strašně překvapuje jak běhá a hraje. Hodně špatný výběr TV Nova.
Reagovat
svetova.dvojka
Kromě České televize nemá nikdo kvalitní komentátory. To je smutná realita, do těch komerčních sraček typu Novy,Primy a dalších se hrnou jen neodborní kariéristé s vidinou velkých měst.
Vždyť jen Česká televize má ve svých řadách vystudované meteorology.Zatímco jinde uvádění počasí nějaké modelky, co o tom ví asi tolik jako šestiletý afričan někde v Kongu o teorii relativity...

Proto hlavně nechápu ty kritiky ČT...

I sportovní komentátoři mimo ČT , jsou naprosto tragičtí.
Reagovat
svetova.dvojka
ne s vidinou velkých měst, ale velkých peněz...
Reagovat
151bar151
Souhlas, ale neplatí to bez výjimky. Takovej Kozohorskej je šílenej uspávač hadů.
Reagovat
janek_da
nebo Přehrzdorský
Reagovat
tmora
Jo pravda, uz komentoval zapas Federer vs Nadal - vriskani jak v hospode, hruza..
Reagovat
svetova.dvojka
Fantastický výkon, to už jsem dlouho neviděl...
Simona velmi mile překvapila...
Reagovat
paddy
Serena vypadá šťastněji, než kdyby to vyhrála
Reagovat
Vlk-v-trave
:D)
Reagovat
rybicka
Jo, ustála to waterloo. V tomto směru slušný výkon, jinak šokující. Nemyslím výsledek, ale způsob. :-o
Reagovat
FulnekUltras
etuda jako prase
Reagovat
Krisboy
Veliká gratulace Simoně. Rovněž velký dík. Užij si to, málokdo si to zaslouží vic po těch letech.
Reagovat
FulnekUltras
je to tak - žádná jiná No.1 momentálně neexistuje
Reagovat
paddy
Organizátoři se vyznamenali

Pro volný den připravili divákům báječný program
Reagovat
Andrew89
hrala brutalne dobre a tohle si zaslouzila. Matka to prohrala hlavne v hlave,nehrala dobre,kdezto Simona skvostne.

Bylo mi jedno,kdo vyhraje. Pral jsem to vic matce. Ale Dneska to Simona zvladla bravurne proste:)

Serena ve 37 letech ve finale...klobouk dolu proste:)
Reagovat
Andrew89
jo a komentatora by meli davat na jine zapasy...tohle bylo strasne neprofesionalni
Reagovat
milik254
A místy hodně otravné
Reagovat
Kozoroh
Skóre 6:2, 6:2 pro Simonu je šokující, to nečekal ani ten největší optimista. Gratulace Simoně, ve výměnách byla takřka bezchybná! Pro Serenu je to těžká prohra.
Reagovat
FulnekUltras
Mám stejnou radost jako z Petry. To srdíčko na Tvé raketě bylo taky trochu NAŠE...
Reagovat
EllNino
nemluv tu prosím za všech, ale za sebe ... jsi tu sám za sebe :) tak nebuď srab
Reagovat
FulnekUltras
nauč se číst - pokud možno celé příspěvky ;-)
Reagovat
EllNino
hele, mně stačí slovíčko "naše" ... něco jako "my" a podobné věci, tu už bylo, to si schovej jinam :)
Reagovat
FulnekUltras
nezažils, nepřepínej - děkuji
Reagovat
EllNino
promin, mým rodičům věřím trochu víc než tobě, anonymnímu :) což doufám chápeš
Reagovat
FulnekUltras
přímou osobní zkušenost nenahradí nic
Reagovat
VlS
Já jsem to zažil a asi o pár let dýl než ty. Taky nesnáším výrazy My, všichni, naše a podobně
Reagovat
FulnekUltras
My jsou třeba i dva, a u NÁS i v Rumunsku bude dneska radost veliká - tak to ber se zralým nadhledem... ;-)
Reagovat
Mr.Pink
Tohle je strasny blabol. Kdyz neco clovek nezazil, tak to nemuze komentoval? Vetsina z nas nezazila hitlera a myslim, ze nikdo by v te dobe nechtel byt zidem. Dle tve teorie by historikove
meli drzet hubu a k nicemu se nevyjadrovat.
Reagovat
FulnekUltras
Bez znalostí, s černo-bílým viděním až ideovým fanatismem, a za americké peníze rozhodně ne.
Reagovat
VlS
To je zas propagandistickej prázdnej tlach, nabubřele se tvářící jako boží pravda avšak bez jakýkoliv argumentace nebo nedejpánbu obsahu. Typický žvanění aparátčíka SSM nebo okresního výboru KSČ. Naučil se 50 frází a mele je furt dokola, aniž by tušil, co že to mají říct.
Reagovat
FulnekUltras
No nebudu Ti tady přece vypisovat jména všech "nezávislých" historiků a publicistů, kterým dneska z ušácké prdele nelezou už ani ty pověstné špičky, jakou šipku tam po roce 1990 zaslepeně kariéristicky hodili. To bychom byli delší než Fedal... ;-)))
Reagovat
VlS
Nic takovýho od tebe nikdo nechce. Stačí, když vysvětlíš souvislost tvýho superblábolu se sledováním a komentováním tenisu. A jen mimochodem, v ruským rektu se rozhodně orientovalo řádově víc lidí, než v americkým, už je proto, že uctívání sušenýho syfilitika vystavenýho na Rudým náměstí bylo často podmínkou pro umožnění nemanuální práce.
Reagovat
FulnekUltras
Přečti si v klidu vlákno až úplně odshora a případně i počítej ovečky. Současná modrá frustrace z jednoduchých pravdivých věcí je až dojemná, ale po téměř 30 letech povýšenecké hnědé sprostoty mě osobně nedojímá o nic víc než teatrální etudy Big Mother Konga.
Reagovat
Tiebraker
Šup zpátky sbírat bavlnu.
Reagovat
Pe3k
Ale finálový výsledek velmi potěšil! Gratulace Simoně!
Matka praSerena ať již zmizí v propadlišti dějin.
Reagovat
FulnekUltras
terapie před USO bude krátká a nikomu ji nezávidím ;-)))
Reagovat
VlS
Serena si dneska výhru nezasloužila. Komentátor z Nova sportu by si zasloužil vejprask.
Reagovat
sojka1
pridavam se s gratulaci, mys byla opravdu neskutecna, zvladla to na te trave smichane s antukou skvele.... :-)
Reagovat
Ondřej.Jirásek
můžete mě někdo zasvětit do toho, co vyváděl komentátor? Nova Sport doma nemám :)
Reagovat
VlS
No, prostě to rozhodně nebyl nestranný komentář, ale komentář předsedy fan klubu Simony - stručně řečeno
Reagovat
Ondřej.Jirásek
ajajaj, to je hodně blbý. kdo to komentoval?
Reagovat
sojka1
freneticky oslavoval kazdy micek, co micek, kazdy krucek Simony.... :-(((
Reagovat
VlS
Klárka vedle něj profík
Reagovat
George_Renel
Já bych hlavně řekl, že na sportovního komentátora má špatně postavený hlas.
Reagovat
Mr.Pink
To vetsina komentatoru na nove, eurosportu a O2
Reagovat
paddy
Nejtěžší prohra kariéry
Reagovat
Nola
prepac Kozoroh, neverila som, ze Simona dokaze Serenu porazit, ale Simona ju proste znicila, uz ma dva GS tituly, super Simca, paradicka
Reagovat
LukH
Vraždění neviňátek :-)
Reagovat
LukH
To už musíš dát!
Reagovat
Jon61
Serena hrála nejlépe proti Báře, Simona je schopna dostat Serenu do výměn a tak donutit Serenu k chybě, nebo sama zakončit.
Reagovat
FulnekUltras
Teď ji máš. POOOOOOOOOOOOOOJĎ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
EllNino
Nojo, Petra prostě musela mít ve finále Naomi v nejlepší formě v životě ... oproti tomu vypadají tituly Barty a Halep celkem "směšně", protože ani Markéta, ani Serena nepředvedly výkon hodný finále :)
Reagovat
Cico93
Tak to proste býva...
Viktória v top forme mala Serenu z inej planéty(12,13).
Reagovat
EllNino
jj je to tak :) Vika je příhodná, ta by měla asi GS víc, nebýt Sereny ... a Petra zase měla ve finále Wimbledonu 2014 Genie (což se teď zdá jako vtip roku) ... ale myslím, že ten den by ji tam neporazil asi nikdo, to hrála Petra magicky :) ...

Gratulace Simoně, už má stejně GS jako Petra a Vika :)
Reagovat
lars
nehrala s Velematkou :)
Reagovat
PetaM
No, Petra v tom finále taky nehrála úplně dobře :) Nejlépe hrála od stavu 3:5, 0:40 ve druhém setu :D :D A vydrželo jí to jen do konce druhého setu. Třetí set si hloupě prohrála sama. Jediný brejk, který Naomi udělala, Petra ztratila ze stavu 40:15. Prostě to nezvládla sama ... A to nemluvím o prvním setu :D
Reagovat
EllNino
jo to jo, ale prostě myslím, že proti dnešní Sereně nebo Markétě by to prostě stačilo :) a myslím, že i ten ne úplně dobrý výkon z finále by prostě stačil na většinu tenistek, ale ne na skvěle hrající Naomi :)
Reagovat
LukasH
No...Petra si zas to štěstí vybrala v roce 2014. Rvát vlasy si musí třeba Azarenka, když tohle vidí. Nebýt Sereny, měla by o dva, možná tři GS víc.
Reagovat
EllNino
Jasný, to jsem zmiňoval :) jen to prostě přišlo dneska člověku na mysl, že někdy ani relativně dobrý tenis na titul nestačí ... a dneska by stačil i průměr :) protože Serena dělala celkem dost chyb, možná i vynucených, ale hodně i těch nevynucených, byly tam pasáže, kdy prostě nedostala míč přes síť několikrát za sebou z neutrálních nebo jasných pozic ... a to třeba Naomi na AO nedělala :) a to vůbec :)
Reagovat
LukasH
Je to zajímavý. Kromě celkovýho dojmu že hry a průběhu je tam ještě ten vítězný mód a ten prostě Petra na tom AO ve finále postrádala. Jak zkazila všechny returny, když měla 3 bb, pak to, jak neudržela podání ve 3. setu, to všechno Naomi děsně nakopávalo, stejně jako by to teď možná nakoplo Serenu. Třeba i teď v průběhu wimbledonu sice Petra hrála v prvních 3 zápasech dobře, ale málo využívala bb a s Johannou se jí to vymstilo. Ale je zas fakt, že na tom AO by ten druhej set s jinou soupeřkou musel zamávat víc.
Reagovat
EllNino
No právě :) jako ten zápas byl celej takovej zvláštní ... prostě si myslím, že třeba na Karolínu nebo i na tu Serenu, kdyby postoupila tam do finále, by ten výkon i tak stačil ... ale v mých očích prostě Naomi předvedla nejlepší výkon, který jsem od ní pak už doteď neviděl :) a kdo ví, jestli ještě uvidím ...
Reagovat
LukasH
To jo. Já bych se ani nedivil, kdyby jí to v souvislosti s tím AO skleplo až teď po prohře s Kontou (plus ta ruka)...jakože AO a W sice dobrý, nicméně zas nějaká okolnost, která to překazila. Karolína to samý. Je třeba vytrvat. Simona se dočkala a LiNa až dlouho po 30. :-)
Reagovat
EllNino
jako jo, není to jednoduchý, očekávání velká ... mezitím si tituly rozebíraj jiné :) mladší ... je to těžké :)

Ale ono to ještě přijde, snad ...:)
Reagovat
PetaM
No tak jasně, Markéta byla v tom finále dost nervózní, to se ale není čemu divit :) Byla tam poprvé, navíc v tolika letech :)

Ale nevím, jestli by porazila tak snadno i dnešní Serenu. Simona jí vydeptala svou skvělou obranou. Petra by toho tolik neuběhala a pokud by chybovala, Serena by se rychle dostala do zápasu :)

Každopádně poslední dobou je Serena do finále GS lehčí WO :D Opravdu hodně jí to svazuje a čím více proher bude, tím více jí to bude svazovat a tím lehčí soupeřkou ve finále bude :D
Reagovat
FulnekUltras
no radši už ať do finále ani nedojde - ještě teď mám zpocený žlábek ;-)))
Reagovat
Nola
Simona prosim dopodavat
Reagovat
slacker
jooooooooooo
Reagovat
Ondřej.Jirásek
Simona hraje neskutečně, ale Serena teda obrovský zklamání, takhle hrát ve finále GS, to je hrůza, těch minel z jednoduchých pocit, rekord MC má prostě v hlavě
Reagovat
MarcelPersch
Po těch prohraných finále už vždy nejspíš hodně nervózní.
Reagovat
Andrew89
Simona hraje neskitecne. Serena hraje strasne. ty lehke mice. A ukazeje se co jsem rikal...ten povrh je exremne pomalej oproti drivejsku. Chudak Fedex zejtra
Reagovat
Vlk-v-trave
Asi ano, některé ty outy by nezvládla ani naše Petra, když je v ráži.:)
25 UE, a to britové jsou benevolentní k těm nevynuceným:)
Reagovat
Ondřej.Jirásek
Serena to prostě nezvládla v hlavě, je úplně jedno, co to je za povrch, ale klobouk dolů před Simonou, neskutečná obrana.
Reagovat
pingwin
To je kampaň. To je diskriminace.
Černá matka prohrává.
Reagovat
ReadyTeddy
Dobře Simonko! Vypráskej ji z kurtu!
Reagovat
Andrew89
je zed...hraje neskutecne. Kdo mi leze na nervy je komentator...to je otresnost
Reagovat
paddy
SmartTV má zvuk i v EN
Reagovat
Mr.Pink
Ano, ja to prehodil na bbc komentar. Tam byl john mcenroe a mel jsem klid
Reagovat
sojka1
uplne mi zkazil ten zapas, mam oci a vidim, co Halepka hraje a nalezite si to sama ocenim, zadne!!! magory k tomu nepotrebuju... :-)
Reagovat
Jon61
Nejsem fanda Simony (a Sereny už vůbec), ale hraje úžasně, vždy měla skvělý pohyb, ale dokaže i tvrdě zakončit.
Reagovat
Mayo
Serena slabá ako Rafa.
Reagovat
MarcelPersch
Ale styly se dnes obrátily, ten povrch je už teď tak pomalý, ze je opravdu těžké nevidět takové Djokoviče v jasně pozici.
Reagovat
VlS
Majko, ty nemáš na výlet k moři a chceš si užít slaný vody, viď? Nebo ti včera ten pláč nestačil?
Reagovat
VlS
Ježíši, zavolejte panu komentátorovi lékaře, za chilku ho trefí. Ale Simona hraje fakt dobře.
Reagovat
Kozoroh
Do toho, Simono!!!
Reagovat
paddy
Budeš mít větší radost dnes nebo zítra?
Reagovat
com
Tak pokus o rekord zase az na US Open Serenko :D
Reagovat
MarcelPersch
Vypadá to na 3. prohrané za sebou a 5. prohra ve finále z posledních 7.
Reagovat
EllNino
Jojo, Roberta sebrala Sereně grandslamovou jistotu
Reagovat
MarcelPersch
Tenhle komentátor je ještě horší než FFF včera, ten by tam snad tu Simonu nejradši dotlačil sám.
Reagovat
rybicka
Tedy pátý gem neskutečný.
Reagovat
FulnekUltras
Pojď do ní se srdcem, Simonko...
Reagovat
Labi
řve jak kráva
Reagovat
Pedronegro
vida, pavián na kurtu :)
Reagovat
George_Renel
Být tam ta co má dnes svátek tak si Simona ani neškrtne.
Reagovat
MarcelPersch
Halepová neskutečně a to Serena nehraje vůbec špatně, jen dela občas fakt blba rozhodnutí.
Reagovat
FulnekUltras
pod tlakem
Reagovat
MarcelPersch
To je pravda, ale 23 GS musí být na tlak ve finále přece zvykla, těžko se bude hnát na síť, když ví, že Dot na volejte má horší než Djokovič.
Reagovat
lars
to tezko, kdyz mela Serena servis v 1.setu 80 % IN
Reagovat
MarcelPersch
Ale pod tlakem je, Simona vrací to, co by proti komukoliv bylo eso
Reagovat
MarcelPersch
Teď třeba neskutečně špatně rozhodnutí na síti.
Reagovat
Andrew89
bere prvni set naprosto po zasluze. hraje perfekne a vse tam pada. Serena se ale jen tak nevzda
Reagovat
sojka1
snad se uz prestane Halepky bat... :-)))
Reagovat
VlS
tak to bych rádslyšel, co by ti na to Serena řekla? Ale asi bych si to šel vyslechnout v brnění ;-))
Reagovat
PetaM
Něco ve smyslu, že je matka? A pro jistotu černá matka, aby to mělo větší důraz :D A matka se nikoho nebojí. Jen o své dítě :D
Reagovat
sojka1
proboha, co je to za komentatora??? Snad ho uz brzy trefi ze Simonky slak a zustane jen normalni Klarka....
Reagovat
Andrew89
taky me to dost irituje :D
Reagovat
FulnekUltras
přepněte si, soudruzi ;-)
Reagovat
VlS
Nejlepší komentování je od Andrejky - aspoň podle mě
Reagovat
MarcelPersch
Mne se to její komentování moc nelíbí, jednak mi není příjemný její hlas a hlavně málokdy projeví svůj názor, většinou jen souhlasí se spolukomentatorem.
Reagovat
EllNino
když nekecá do výměn, tak jo :) mně se nejvíc líbí Klárka ...
Reagovat
sojka1
je prijemna, pro me mnohem vic nez na kurtu, ale mam radeji Klarku, zminuje spoustu zajimavych technickych veci k uderum... :-)
Reagovat
EllNino
Serena si nevěří moc
Reagovat
Vlk-v-trave
tak šoupnout volej za bejs lajnu, to je šupa.
Reagovat
Andrew89
to jeste boj. Serena uz hraje lepe...prvni set asi utece,ale.verim ze nas ceka jeste super zapas
Reagovat
Blondie
snad! :D
Reagovat
Kozoroh
Simoně se daří dostávat Serenu do dlouhých výměn a v nich má převahu.
Reagovat
paddy
Doprava, doleva, nahoru, dolů, crossy na obě strany

Z kurtu se stala osmiměrka
Reagovat
Vlk-v-trave
:0)
Reagovat
rybicka
Serena si přečetla pokyny z lístečku při pauze a hned hraje lépe.
Reagovat
FulnekUltras
Skvěle, holčičko...
Reagovat
FulnekUltras
a pěkně mastodonta frustruj vypuštěným returngemem
Reagovat
FulnekUltras
parádní druhý SB serv krakatici rovnou mezi chapadla

HAIDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
EllNino
je někdo na světě, koho nenávidíš víc než Serenu? :)
Reagovat
FulnekUltras
najdou se i takové případy ;-)
Reagovat
sojka1
tenis snu zatim, moc pekne, Serenko, neboj se toho, pojd..... :-)))
Reagovat
Mayo
Simona absolútny beast mode.
Reagovat
EllNino
Serena nervozní jako prase ... finále GS jí poslední dobou moc nejdou :)
Reagovat
Vlk-v-trave
Snad udělá aspoň jeden gem, ať z toho finále něco máme:)
Reagovat
FulnekUltras
hlavně ne ten úplně poslední
Reagovat
Blondie
Serena se zatím vůbec nechytá, chyba za chybou. Simona působí, jako kdyby hrála 30. finále GS!
Obě jsou skvělé, ale držím pěsti Sereně. Já jí ten rekord (popř. jeho překonání) prostě přeju :) ať je duše spokojená ;-)
Reagovat
Andrew89
se zatim nehejbe a Simca hraje zatim hodne dobre
Reagovat
paddy
je to jako v ráji :)
Reagovat
lars
jak pro koho. Pro me a dalsi divaky by bylo lepsi neco jako 7:6, 6:7, 12:12 :)
Reagovat
FulnekUltras
dej pokoj ;-)
Reagovat
Vlk-v-trave
winners
5:0 pro Simonu.
Reagovat
Vlk-v-trave
Tak zatím Serena může tak max. Simoně chodit podávat vodu na lavičku:)
Pro dobro finále, by bylo dobré, aby nám začla Mamina trefovat aspoň ten kurt...
Reagovat
com
dost dobrej zacatek :) Halepka vsechno vrati a co nevrati, tak Serena zkazi :D
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist