Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Miloslav sa priznal k vražde svojej ženy (†47): FOTO Mrazivá spoveď dcéry, roky ich týral

Vražda v Česku. Zobraziť galériu (6)
Vražda v Česku. (Zdroj: FB/Miloslav D., FB/Dominika D.)

RYCHNOV NAD KNĚŽNOU – Dôvodom krviprelievania v českej reštaurácii mali byť nezhody v manželstve, ktoré vyvrcholili tým, že Miloslav svoju ženu popravil. Tri deti tak prišli o milovanú matku. Najstaršie z nich, dcéra Dominika, uviedlo, že otec ich týral od samého začiatku, pričom posledné štyri roky to bolo najhoršie.

Žiarlivosť ho dohnala k vražde. Chladnokrvná poprava 47-ročnej ženy v reštaurácii z 11. júla v Rychnove nad Kněžnou otriasla celým Českom.   

Na snímke obvinený Miloslav.
Zobraziť galériu (6)
Na snímke obvinený Miloslav.  (Zdroj: FB/Miloslav D.)

Spúšť mal stlačiť ženin manžel Miloslav po tom, čo vypil niekoľko pív a na stole uvidel rozvodové papiere. „Zabil som svoju ženu,“ priznal sa polícii muž, ktorý po ohavnom čine nikam neutekal a na príjazd policajtov počkal priamo na mieste. Svoju o tri roky mladšiu manželku, ktorá boj o život prehrala v nemocnici, zasiahol do hlavy. Tri deti tak prišli o milovanú matku, uviedol blesk.cz.

K vražde sa priznal aj na súde. „Deti milujem,“ povedal počas toho, ako ho strážcovia zákona odvádzali späť do cely.

Na snímke obvinený Miloslav so svojou zosnulou manželkou.
Zobraziť galériu (6)
Na snímke obvinený Miloslav so svojou zosnulou manželkou.  (Zdroj: FB/Miloslav D.)

Miloslavovo tvrdenie však vyvrátila Dominika, najstaršia dcéra zavraždenej a obvineného. „Mnoho komentárov odkazovalo na to, že tá hyena, ktorá nám všetko spôsobila, vlastne nebol zlý človek, konal iba v afekte a pod., nám sa z toho dvíha žalúdok. Neľahký život sme s ním zažívali všetci už od samého začiatku, všetko sa ale vyhrotilo do neskutočných rozmerov hlavne v priebehu posledných 4 rokov, keď doma veľmi intenzívne psychicky týral svoju manželku a 3 deti,“ napísala s tým, že jej matke sa dlhodobo vyhrážal, že pokiaľ ho opustí, príde o všetky deti, pretože on je veľmi vážený novinár a má styky úplne všade.  

„Bol to neskutočný manipulátor a na verejnosti sa šialeným spôsobom pretvaroval, aby urobil dojem, že svoju rodinu miluje a je dobrosrdečný človek, v skutočnosti ale ide o podlého psychopata,“ dodala Dominika. 

Na snímke Dominika D., dcéra zavraždenej a obvineného.
Zobraziť galériu (6)
Na snímke Dominika D., dcéra zavraždenej a obvineného.  (Zdroj: FB/Dominika D.)


Čítajte aj: FOTO Horor v českej reštaurácii: Miestny novinár mal zastreliť manželku, mrazivé slová svedka


Dievčina sa ďalej domnieva, že Miloslav neutrpel nijaký skrat, ale ohavný skutok mal naplánovaný. „V ten osudný deň sa mali stretnúť na verejnom mieste, aby prebrali detaily rozvodu a dospeli k dohode, aby sa celá záležitosť čo najmenej dotkla detí. Celá táto chladnokrvná vražda bola vopred naplánovaná a nešlo o nijaký skrat pri hádke. Pripravil nás o toho najdôležitejšieho človeka na celom svete a my nemáme poňatia, čo si teraz bez mamičky počneme,“ dodala Dominika.  

Na snímke obvinený Miloslav.
Zobraziť galériu (6)
Na snímke obvinený Miloslav.  (Zdroj: FB/Miloslav D.)

Vražda otriasla celým Českom. Ľudí navyše pobúrilo, že zosnulá žena na Miloslava podala trestné oznámenie za vyhrážanie a prenasledovanie. „Bolo stále v procese riešenia a pri tejto príležitosti sme sa aj dozvedeli, že má legálne držanú zbraň, ktorú sme potom doma, bohužiaľ, nenašli a bez polície by sme sa o nej ani nedozvedeli,“ opísala Dominika.    

Oznámenie o streľbe prijala polícia vo štvrtok (11. júla) krátko po 20:00. „Na miesto vyšiel okamžite kompletný výjazd kriminalistov, ktorí tu stále pracujú a zaisťujú všetky informácie a dôkazy potrebné na objasnenie tohto činu,“ uviedla krátko po incidente česká krajská policajná hovorkyňa Ivana Ježková. Dvojica mala tri deti - dve dospelé a jedno 13-ročné.

Jeden zo svedkov krvavej drámy, ktorý v podniku pracuje ako kuchár, na desivé chvíle nezabudne do konca života. „Stál som oproti tebe a slová, ktoré si mi povedal, "zabil som svoju ženu, zavolajte políciu," vo mne zostanú navždy! Nikdy som toto zažiť nechcel!“ adresoval 49-ročnému strelcovi na sociálnej sieti.

Viac o téme: VraždaRychnov nad Kněžnou
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu