Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Takhle vyjednávám přestupy já. Stanciova agentka dala trenérovi pěstí!

Autor: ris

Je zvyklá, že má všechno, co si umane. A běda, jestli není po jejím. To pak létají hromy, blesky i pěsti! Vlivná fotbalová agentka Anamaria Prodanová (46), do jejíž stáje patří také nová hvězda Slavie Nicolae Stanciu, se v Rumunsku postarala o prvotřídní skandál. Po tamním prvoligovém mači napadla trenéra klubu Astra Giurgiu Dana Alexu (39).

Co fúrii s bujnými křivkami rozpálilo? Remíza Astry 2:2 proti Botosani těžko! To spíš žárlivost v ní probudila sopečnou erupci!  

Podle tamních médií totiž Anamaria udržuje s pohledným koučem a svým klientem zároveň intimní vztah. Vdaná panička, jež si před jedenácti lety vzala za muže jiného fotbalového trenéra Laurentia Reghecampfa (působí ve spojených arabských emirátech), sice milenecký vztah popírala, že ale nešlo o planá slova, teď nepřímo sama potvrdila. A fanoušci to měli díky webu sport.ro jako na zlatém podnosu!

Vášnivou agentku podle všeho rozhněvala obyčejná žárlivost! »Jejího« Alexu totiž na parkovišti před stadionem vyhlížela neznámá okatá tmavovláska. A to jí bylo proti srsti! „Pouze jsme diskutovali o dvou přestupech, které se nepovedlo dotáhnout. Nic víc,“ snažila se vysvětlit drama rázná Prodanová.

Fotbalová agentka Anamaria Prodanová se rozvášnila na trenéra Dana Alexu
Fotbalová agentka Anamaria Prodanová se rozvášnila na trenéra Dana Alexu