Soupeř vyhrál jednoznačně zaslouženě, uznal Suchopárek

15.07.2019, 22:40
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (33)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Co vidím jako největší rozdíl, byly technické dovednosti hráčů.

Na tohle se upozornuje jak dlouho, od roku 2008? Skoda, ze se za 10 let nepodarilo neco zmenit

Reagovat
Kily

klid, až se začnou projevovat Haškovy reformy v mládežnickém fotbale, které měly/mají právě tyhle rozdíly smazávat, bude to hned veselejší...

Reagovat
Bakary3

práce s míčem úplně jinde...

Na druhou stranu, viděl jsem kousek Ita - Portugalsko a Italové oproti nim taky vypadali jako lopaty

Reagovat
dextroza_m

Portugalci byli neskutecni.

Reagovat
inbloom

Musime brat i rozdil ve vyberu, Francie 70 milionu + Afrika, kde jim berou talenty. Dalsi vec o ktere se moc nemluvi, ale je zjevna, ze hraci cerne pleti jsou drive fyzicky "dospeli" . A ono kdyz jste na tom silove a pohybove spatne, tak i ta prace s micem je pod tlakem a tedy spatna.

Reagovat
ratusek

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Je to tak.

Reagovat
dextroza_m

Na desetinilionovou zemicku vs Francie+Afrika to celkem slo...

Reagovat
smazaný uživatel

btw Sulc a Hlozek nejeli?

Reagovat
Lemond Laws

NNN...Hložka nepustila Sparta. Šulc dal přednost sám Opavě, aby hrál ligu.

Reagovat
Bakary3

Reagovat
JeséRodriguez

Liga jim dá víc.

Reagovat
Blasphemer

Šulc nejel kvůli hostování v Opavě.

Reagovat
Lemond Laws

Francouzi sou vždycky v mládeži dobrý. Jsou na tom fyzicky líp než všichni ostatní. Já bych bral úspěch, že na tom EURU jsme. Přece jenom, dostali jsme se mezi 7 nejlepších mužstev v Evropě. (nepočítám pořadatelskou zemi).

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
dextroza_m

Tohle je důvod, proč nemůžeme být nejlepší, když na to nemáme myšlení

Reagovat
Lemond Laws

To první není myšlení, to je prostě fakt. Vím z vlastní zkušenosti, když jsme jako mladší jezdili na různé turnaje a hráli proti 2m černochum A s tím druhým máš jako pravdu, ale spíš jsem to myslel, tak, že se může třeba stát, že neuhrajeme ani bod ve skupině (což doufám, že se nestane a naopapk myslím, že můžeme postoupit) a každý hned bude ten ročník zatracovat. Tak jsem chtěl aby bylo vidět ten hlavní úspěch a ne brát to jako samozžejmost ten postup.. Jako na velkém EURU

Reagovat
smazaný uživatel

porovnávaš 10 mil národ so 70mil ? takéto malé krajiny majú vždy štastie len na jednu generáciu a potom dlho dlho nič.

Reagovat
dextroza_m

Jak to delaji Holandani? Dobre, maji vyladky, ale vzdy se za par let vrati mezi svetovou elitu.. a ano, je jich 15mio tusim.

Reagovat
smazaný uživatel

to je to čo ti píšem. posledný krát boli na veľkom podujatí 2014. odvtedy sa 2x nekvalifikovali. 2002 až 2006 sa im tiež nadarilo. Chapen sie ?

Reagovat
dextroza_m

Ale teď už byli ve finále ligy národů a jejich nároďák už má zase pěknou sílu, dokážou se vrátit na jejich pozice třeba v pětiletce, my se z toho dostáváme už deset(vlastně asi víc) let a pořád to nevypadá na světlé zítřky.

Reagovat
JeséRodriguez

Pár zajímavých hráčů tam máme, ale Francie byla daleko lepší. Sledoval jsem to od nějaké 20. minuty a měli jsme problém si do poločasu dát 3 nahrávky v řadě. Doufám, že se Heidenreich bude dál fotbalově vyvíjet, včera hrál solidně a slušného stopera bychom potřebovali.

Reagovat
smazaný uživatel

Když v repre dostávají přednost hráči, kteří už mají od 12ti let agenty tak se není čemu divit. Celá ta repre je hrozná protekční šaškárna pár vyvolených jedinců a v dorosteneckých ligách běhá spousta vyrovnaných a možná i lepších kluků. To je jedna strana mince. Ta druhá, tak to je typicky české, síla a výška. Naráží na jednoho se stoperů, který na hřišti vypadá zmateně, vypadá tam jak zhrbený basketbalista a je v repre nejpíš kvůli tomu, že má 1,9m ve svých 19ti letech. Po fotbalové stránce ale bída až k smíchu sledovat takového hráče. Ten kluk za to nemůže, mohou za to ti co ho tam nominovali. To tam fakt v celé republice není někdo třeba o hlavu menší ale fotbalově lepší, s fotbalovým myšlením, rozehrávkou a čtením hry?? Než tento basketbalista? Se nedivím, že je fotbal tam kde je když tohle stačí k tomu abys byl mladežnický reprezentant

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
eleven11

Si mysslíš,že v tých ostatných mužstvách niesu hráči,ktorí maju ako 12 ročný agentov a su preťažovaní?

Reagovat
dave30

V 19 letech mají již všichni nejlepší svého ageta. Takže podle tebe hraje ten, jehož agent dá nejvíc?

Reagovat
Greny

Stejne je to zajimavé ...

repre odmitne Hlozek, Ostrák i Šulc .. zrani se Pachlopnik, pripadne Hezoucký a hraci jako Kepl(Plzen) nebo Kušej(Drazdany) stejne zacinaji na lavicce a v utoku hraje nejakej Zlatohlávek.. a kdyz jsem videl tu obranu rekl bych ze vedle Heidenreicha by klidne mohl nastoupit ten Hušek (Leicester) nebo treba nejlepsi strelci dorostenecke ligy Sedlak 20 golu (zaloznik) a Raab (15 utocnik) vubec v nominaci nejsou a nebyli ani v sirsi nominaci

Reagovat
exse

Nějakej Zlatohlávek? Když byl snad nejlepší střelec dorostenecké ligy když hrál ještě s o rok staršíma a loni ho přeřadili do juniorky.

Reagovat
Greny

no a neni on spis ofenzivni zaloznik?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kdyz jeho konkurenti hrali minimalne o uroven vejs?

Reagovat
dave30

Hráči s nějakým potenciálem by v 19 letech už neměli hrát dorosteneckou ligu (stejně jako třeba ten nějaký Zlatohlávek). Jinak v tomto věku již mají všichni ti nejlepší své agenty. Takže ty si myslíš, že reprezentační trenér stojí s nataženou dlaní a čeká, který manažer dá více?

Reagovat
smazaný uživatel

Byl to tedy typicky český zápas - hrát 40 minut docela slušně, a dejme tomu "držet hvězdy světového soupeře na uzdě", potom spálit skoro jasný gól (Kohútův nájezd na bránu a její přestřelení) a v závěru poločasu udělat uplně zbytečnou penaltu a je po zápase Proti Francii bychom stejně asi neměli šanci, ale ty podobné průběhy prostě vždycky pobaví, to už musí být snad zapsané v genech

Reagovat
Kucka

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele