Irská skupina Celtic Woman přidává koncert v Praze

  17:30
Premiérový koncert Celtic Woman v Česku byl rychle vyprodán. Irská skupina proto přidala další. Ten proběhne 8. listopadu v pražském Kongresovém centru a vstupenky jsou nyní v prodeji exkluzivně přes iDNES Ticket a v síti Ticketportal.

Celtic Woman | foto: Ticketportal.cz

Hudba

CELTIC WOMAN - ANCIENT LAND Live in Concert

Kongresové centrum Praha, Kongresový sál 5. května 1640/65

7. 11. 2019

Kongresové centrum Praha, Kongresový sál Praha

Koupit vstupenky

„Jsme nadšení, jak fanoušci zareagovali na českou premiéru koncertu Celtic Woman v Praze. Vstupenky jsou čtyři měsíce před samotným koncertem vyprodány. Je vidět, že keltská hudba má u nás hodně příznivců. A proto jsme velmi rádi, že se nám s managementem Celtic Woman podařilo dohodnout ještě jeden koncert a to hned následující den, tedy 8. listopadu opět v Kongresovém centru Praha,“ oznámila dobrou zprávu Květa Havelková z pořádající agentury JVS group.

Celtic Woman jsou populární po celém světě a jejich desku Destiny ocenili také kritici nominací na prestižní cenu Grammy. Tři andělské hlasy zpěvaček Mairéad Carlinové, Éadhy McMahonové a Megan Walshové doplňuje temperamentní houslistka Tara McNeillová, zpěváci a tanečníci. Keltské melodie spolu s nimi hraje celá kapela s dalšími hudebníky, mezi kterými nechybí dudáci, perkuse, kytara, piano, ale také tradiční keltské píšťaly a harfa.

Při této jedinečné show plné nádherné hudby a tance jsou využívány i speciální efekty jako ohně a projekce, aby dotvořily středověkou atmosféru, která k této hudbě neodmyslitelně patří.

Skupina ve světě prodala deset milionu hudebních nosičů, na její koncerty přišlo přes čtyři miliony diváků a časopisem Billboard byla celkem sedmkrát vyhlášena nejlepšími umělci v odvětví world music. Celtic Woman vystupovaly na turné ve Spojených státech, Japonsku, Austrálii, Číně, Jižní Africe i Evropě. V USA dokonce hrály pro tři různé prezidenty: pro Billa Clintona, George W. Bushe a Baracka Obamu.

České diváky tedy čeká neopakovatelná show a to hned na dvou koncertech, které proběhnou 7. a 8. listopadu v Kongresovém centru Praha.

„Vstupenky nakupujte výhradně přes iDNES Ticket nebo v síti Ticketportal. Na naše koncerty opakovaně přicházejí lidé s falešnými vstupenkami, za které zaplatili nemalé peníze podvodným portálům jako Viagogo.com a další. S těmito vstupenkami nemohou být návštěvníci na koncert vpuštěni,“ upozorňuje pořadatel.

Autor:

Doporučené akce

Vstupenky nabízíme ve spolupráci s Ticketportal.cz