Hlavní obsah

Brutální vražda fotbalisty! Svědčil proti Pistoriusovi, teď ho zastřelili

Brutální vražda zasáhla sportovní svět. Bývalý fotbalista Mark Batchelor byl zastřelen v Johannesburgu. Hráč, který svědčil během soudního procesu se známým atletem Oscarem Pistoriusem, byl zastřelen ve svém autě dvěma útočníky. Případ nyní vyšetřuje policie, bližší podrobnosti zatím nezveřejnila.

Foto: Profimedia.cz

Bývalý jihoafrický fotbalový reprezentant Mark Batchelor byl zastřelen v Johannesburgu.

Článek

Smrt fotbalisty potvrdil mluvčí policie Lungelo Dlamini. „Byl zastřelen ve svém voze dvěma muži na motorce. Motiv je nejasný, vše se dále šetří,“ prohlásil. Později upřesnil, že střelec pálil opakovaně přes okno vozu a Batchelor byl na místě mrtvý.

Batchelor před pár lety svědčil u soudu s jihoafrickým běžcem Pistoriusem. Ten byl nakonec v roce 2017 odsouzen za vraždu přítelkyně Reevy Steenkampové. Fotbalista mimo jiné během své výpovědi popsal, jak obviněný zaútočil na jednoho z jeho přátel. Sám pak měl podle médií k rodině Reevy Steenkampové velmi blízko a smrt mladé dívky jej velmi zasáhla.

Zmíněný fotbalista si zahrál za reprezentaci Jihoafrické republiky stejně jako za dva tamní nejslavnější kluby Kaizer Chiefs a Orlando Pirates.

Reklama

Související témata: