Hlavní obsah

Žhavé léto aneb Okořeňte svůj sexuální život novými dovednostmi

Novinky, lin

Slunce svítí, z dáli je slyšet šumění vln a vaší jedinou starostí je to, jaká lehátka ukořistíte následující den? Dovolená je nejen skvělou příležitostí k odpočinku, ale také k experimentování. Osvojte si nové sexuální dovednosti a překvapte svého partnera v tom nejlepším slova smyslu.

Foto: Profimedia.cz

Nevšední lokace pomohou okořenit sexuální život.

Článek

Přenastavte si hodinky

Sex vždy večer a nikdy jindy? Tak na to zapomeňte. Dovolená dává příležitost k tomu vystoupit ze stereotypu i své komfortní zóny. Nebojte se opozdit na snídani nebo si užijte odpolední siestu aktivnějším způsobem.

Namočte se

Nedokážete si představit léto bez sluníčka a třiceti stupňů? My také ne, nebojte. Přesvědčíme vás ale, že ani déšť nemusí být vždy na obtíž. Stačí ho správně využít. Oblékněte si přiléhavé tričko bez spodního prádla a nechte deštěm zvýraznit své přednosti. Budete tak zahalená, ale zároveň svému partnerovi poskytnete vzrušující pohled na vaše tělo.

Zahrajte si na voyeura

Nebojte se, nikdo vás nebude nutit dívat se na cizí těla. Naopak. Postavte se oba nazí před zrcadlo a chvíli se dívejte jeden na druhého. Pomalu se pak začněte dotýkat a zkoumejte přitom v zrcadle, co to s vámi dělá. Uvidíte, že vás přitom přepadne nevídaná vášeň.

Kouzlo žaluzií

Pokud máte pokoj, ve kterém jsou žaluzie, nechte je v poloze, kdy vy vidíte z okna vše a ostatní zvenku jen obrysy. Takto odhalení se pak můžete oddat své vášni a užít si vzrušující pocity plné adrenalinu.

Změňte lokaci  

Zapomeňte na nudnou postel a popusťte uzdu své fantazii. Léto si přímo říká o to experimentovat a nemusí to zrovna znamenat sex v letadle. Co zkusit například bazén, vířivku, les nebo třeba stan?

Může se vám hodit na Firmy.cz:

Reklama

Související články

Když je pro někoho sex v podstatě za trest

Sex je důležitou součástí života a oblíbené téma holčičích setkání. Jsou ale lidé, kteří se o něj nezajímají - ne že by ho mít nemohli, ale úplně postrádají...

Výběr článků

Načítám