Co potřebujete vědět o Lvovi, než s ním začnete randit?

Eva Vogelová

Přemýšlíte o tom, že budete randit s člověkem ve znamení Lva? V tom případě byste se měli něco dozvědět o jeho povaze. Možná vás některé informace o něm překvapí.

Chovají se často jako vůdci

Lvi jsou přirozenými vůdci. V práci vše organizují nebo se o to pokouší. Nemají rádi, když jim někdo říká, co mají dělat. Oni chtějí být vždy těmi, kdo budou rozkazovat, ale sami si nic přikazovat nenechají. Nejraději pracují s lidmi, kteří k nim vzhlíží a uznávají je jako autority. V partnerském vztahu se nechovají tak jednostranně, ale stejně mají tendenci svému partnerovi určité věci nařizovat. Budete si muset zvyknout na to, že Lev si vás bude chtít trochu vychovat podle svých představ.

Potřebují podporu

Lvi jsou ambiciózní. Budují si kariéru a plní si své sny. Potřebují mít vedle sebe partnera, který je bude motivovat, když se jim zrovna nebude dařit. Zároveň chtějí chodit s tolerantním člověkem, kterému nebude vadit, že na něj občas nebudou mít čas. Realizace různých životních cílů může totiž Lvu zabrat spoustu času. Na oplátku poskytne svému partnerovi lásku a pomoc v nouzi. Stane se z něj člověk, o kterého se ve svízelných situacích budete moci opřít. Vztah se Lvem nebude jednoduchý, ale bude krásný.

Často se vrhají do konfliktů

Se Lvem to budete mít těžké. Snaží se za každou cenu obhájit svoji pravdu. Bude se s vámi hádat klidně o malichernostech, jde mu o to, aby se neponížil. Neumí přiznávat chyby, chce před ostatními vypadat dokonale, aby neztratil svoji autoritu. Váš vztah bude občas vypadat jako jedna velká soutěž o to, kdo má pravdu. Lva není jednoduché přehádat, protože dobře ovládá rétoriku, se kterou vás přesvědčí i o lži. Pokud na hádky nemáte sílu, ignorujte ho, bude si myslet, že vyhrál, a vy budete mít klid.

Snaží se udělat dojem

Lvi chtějí, aby se s nimi partner cítil dobře. Snaží se udělat na partnera dojem tím, že mu zpříjemňují život, aby je obdivoval a bezhlavě se zamiloval. Se Lvem se nebudete nudit. Bude vás brát na výlety a večeře. Prožijete s ním netradiční zážitky. Nepřestane vás neustále něčím překvapovat. Měli byste být alespoň trochu akční. S člověkem, který bude rád sedět na kanapi, si Lev rozumět nebude.

Skrývají citlivost

Lvi jsou uvnitř citliví, ale za žádnou cenu to nedávají před ostatními najevo. Myslí si, že musí působit neustále silně. Když jsou sami, občas propadají pocitům tísně a osamění. Dokonce ani Lvům se splín nevyhýbá, ale kdyby to dali najevo, zklamou sami sebe. Mají tak silné ego, že by je odhalení citlivosti velmi zranilo. Po čase se dokáží odhalit pouze svému partnerovi.

Jsou dobrosrdeční

Dokonce ani jejich cesta k úspěchům a potřeba neustále někoho vést neznamená, že by zapomněli na své nejbližší. Život chtějí sdílet s těmi, které opravdu milují. A mají srdce ze zlata.

Témata:, ,