Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Pašeračka Tereza skončila v bolestech v nemocnici: Otrava, pak putovala na samotku!

Autor: shp - 
18. července 2019
05:01

Bolestivé křeče, motání hlavy a zvracení. Přesně všechno toto musela protrpět nechvalně proslulá česká pašeračka Tereza Hlůšková (23) v pákistánské base. Otrávila se tam totiž jídlem. Čekala ji proto návštěva vězeňské nemocnice Kot Lakhpat a následně den strávený na samotce.

Tereze se udělalo špatně. Otrávila se jídlem. Tím bylo roti (jde o druh chleba – pozn. redakce). Poté, co ho pozřela, se necítila dobře a dvakrát nebo třikrát zvracela,“ informoval Blesk.cz pákistánský zdroj. Podle něj blondýnka z České republiky hodně trpěla a naříkala.

Tereza skončila na samotce

Byly jí podány léky z vězeňské nemocnice. Jeden den kvůli zdravotním komplikacím strávila na samotce,“ pokračoval zdroj. „Tereza poté napsala dopis svému právníkovi, kde ho informovala o tom, že dostala otravu z jídla. Vězeňský lékař ji varoval, aby byla ohledně stravy obezřetná,“ dodal.

Češka se proti rozsudku odvolala

I když si je zdroj Blesk.cz jistý zdravotními problémy, které Tereza prodělala, Ministerstvo zahraničních věcí o nich neví. „Žádnou takovou informací v tuto chvíli MZV nedisponuje,“ uvedla jeho mluvčí Zuzana Štíchová. Tereza si odpykává za pašování heroinu trest ve výši osmi let a osmi měsíců. Odvolala se proti němu stejně jako žalobce. Další soudní jednání by se mělo konat v září.

dvorece ( 30. července 2019 08:13 )

Pravděpodobně by bylo pakistánskýn vězenkyním zle z českého kvasnicového chleba. Protože střeva se řídí tím, na co jsou zvyklá, proto spousta našich turistů má podobné potíže třeba v Egyptě, Tunisu atd...mají jiné jídlo, to znamená i chleba, jinak připravovaný.

majka60 ( 20. července 2019 16:28 )

..a co jste zač, že se o Vás vůbec psalo? Nějaká celebrita?

majka60 ( 20. července 2019 16:24 )

nikdy jsem neslyšela, že by se někdo otrávil z chleba. To těm dalším ženám nebylo z chleba zle?

Alena Bernatova ( 20. července 2019 08:07 )

Dajte jej pokoj za svoju sprostost draho zaplatila

joldh ( 20. července 2019 06:48 )

To je informace odtud. Paměť mám dobrou.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání