Hlavní obsah

Dcera Sereny Williamsové se v necelých dvou letech nevyhne péči o pleť

Novinky, bok

Potřeba pečovat o svou pleť je u slavných žen jasná, neustále jsou pod drobnohledem veřejnosti. Americká profesionální tenistka Serena Williamsová například nedá dopustit na pravidelnou večerní kosmetickou péči. Jak ale sama prozradila, částečně ji dopřává i své téměř dvouleté dceři Alexis Olympii.

Foto: Profimedia.cz

Tenistka Serena Williamsová

Článek

Serena před nedávnem prozradila pro magazín Harper’s Bazaar, že jejím největším tajemstvím je kokosový olej.

„Používám kokosový olej, protože je jednoduše skvělý na pleť. Jeho využití je ale mnohem větší, používám ho i na jiné části těla. Zjednodušeně by mohl být jediným pečujícím krokem o pleť pro řadu žen.”

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Let the games begin!

Příspěvek sdílený Serena Williams (@serenawilliams), Čec 1, 2019 v 6:37 PDT

Jak přiznala, podobnou péči si užívá i její dvaadvacetiměsíční dcera Alexis Olympia. Každý večer si obě udělají masku, kterou nechávají působit zhruba deset minut.

„Během té doby se společně díváme na její oblíbenou pohádku Hledá se Nemo,” popisuje její každovečerní rutinu server Parade. Po smytí aplikuje, opět sobě i dceři, sérum s vitamínem C. Dalším nezbytným krokem je použití očního séra, které pomáhá i proti kruhům pod očima.

Velkou pozornost věnuje i svým rtům, neboť jak sama přiznává, po třicítce začíná pozorovat především nad horním rtem výraznější tmavnutí pleti, proto i v těchto partiích používá rozjasňující hydratační krém, který, jak doufá, zesvětlí i jemné chloupky, tzv. knírek, který se mnohým ženám dělá.

Pravidelná večerní péče, kterou Serena občas ráda něčím novým ozvláštní, ji vyšla zhruba na 900 dolarů, v přepočtu tedy něco kolem 20 000 korun. Na jak dlouho jí tyto produkty vystačí, to se už nezmínila. Některé z produktů, která má v oblibě, jí doporučila její velmi dobrá kamarádka, kterou je britská vévodkyně Meghan.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám