Proč nikoho v opilosti nesbalíte? Prozradí to váš horoskop

Lucie Bryndová

Vyrazit na narozeninovou oslavu kámošů a doufat, že tam na svou spřízněnou duši v alkoholovém opojení natrefíte, je blbost. A to hned z několika důvodů. Posilnit se panákem něčeho dobrého může být dobrým sluhou, ale i zlým pánem. Záleží totiž nejen na tom, jestli jste zkušený v pití alkoholu, ale také na vaší povaze, kterou do značné míry ovlivňuje vaše znamení. Co může být hlavním důvodem, proč pod vlivem alkoholu nikoho nesbalíte?

Beran

Berani jsou pověstní svou bojovností. Jakmile se jim rozlije alkohol v žilách, bývá jejich nejslabší stránkou naprosto nesmyslná argumentace o těch nejstupidnějších věcech. To odradí nejen opačné pohlaví, ale i všechny okolo. Nezřídka pak dojde k úplně zbytečným rvačkám.

Býk

O Býcích se říká, že moc dlouho nevydrží. Obvykle se jim na party ani nechce a když se nechají překecat kamarády, často odchází po pár skleničkách s nějakou výmluvou domů. Není to ani tak o opilosti jako o tom, že je to prostě nebaví. A pak není divu, že se jim nepodaří nikoho sbalit.

Blíženci

I přes svou rozpolcenou povahu v opilosti jedna z nich vždy vítězí. A to ta horší. Blíženci nikdy nechtějí pít sami, a tak vyvíjí na druhé nátlak. Dokáží své přátele zlomit k dalšímu pití. A co hůř, nutí je, aby s nimi vydrželi a druhý den se vykašlali na práci.

Rak

Raci patří mezi alkoholové ufňukánky. A je jedno, jestli brečí štěstím, zármutkem nebo proto, že jsou vzteklí. Jestli je to i váš případ, zkuste na tom trošku zapracovat nebo se raději alkoholu vyhněte úplně, protože takhle nikoho moc neoslníte.

Lev

Říkáte si, jaký problém by asi mohli mít okouzlující Lvi. Je to právě jejich šarm, kterého je u nich v opilosti nějak trochu moc. Flirtují s každým, s kým se v baru potkají, což se u nich se zvyšujícím se počtem drinků ještě stupňuje. A to zrovna k monogamnímu vztahu nesměřuje.

Panna

U lidí ve znamení Panny funguje alkohol jako klíč k jejich jinak zamčené puse. Jakmile trochu přeberou, chrlí bezmyšlenkovitě jednu myšlenku za druhou. Co na srdci, to na jazyku může být sice super, ale ne každý o vás potřebuje vědět opravdu všechno.

Váhy

Pro Váhy je alkohol vstupenkou do dávno zapomenuté minulosti a v ní se šťourají donekonečna. Desetkrát vypráví tytéž příběhy a vtipy a myslí si, jak tím někoho ohromí. Neohromí! Dávejte si na to pozor, nikdo nechce mít vedle sebe senilu.

Štír

Štíři sice nejsou jediní, ale za to se u nich tato vlastnost projevuje asi nejvíce. Přilnavost. Ve chvíli, kdy si trochu přihnou, každého objímají, chtějí mu naslouchat a říkají mu, jak ho moc milují. Je to hezké, ale nic se nesmí přehánět.

Střelec

Mají nutkání sdílet svůj opilecký stav s celým světem. Kde jsou ty doby, kdy nebyly mobily a sociální sítě… Střelci si v tom docela libují, a tak je snadno poznáte podle toho, že Facebook a Instagram zaplavují skoro až nepublikovatelné fotky z party a nesmyslné statusy.

Kozoroh

Pokud někoho slyšíte v baru hlasitě se smát, mluvit nebo jakkoli se nahlas projevovat, můžete si být téměř jisti, že je to Kozoroh. Jako střízlivých si jich téměř nevšimnete, ale ve chvíli, kdy jsou pod parou, je jich všude plno. Tato vlastnost také nikoho moc neohromí.

Vodnář

Za největší slibotechny jsou považováni hlavně Vodnáři. U piva vám slíbí pomoc se stěhováním, domluví se s vámi na uzavření obchodu a působí přesvědčivě. Jenže jakmile vystřízliví, všechny ty báječné plány zase změní a nic z toho nikdy neuskuteční. Takže ani na to slíbené rande nemusí nikdy dojít.

Ryby

Po pár drincích už se moc jako ryby ve vodě necítí. Lidé ve znamení Ryb se se zvyšujícími se promile stávají neohrabanými. Neustále rozlévají pití, padají jim telefony nebo je rovnou ztrácí a obecně se projevují jako malé děti.