Hlavní obsah
Článek

Vítězství ve Wimbledonu tenistka Bára Strýcová (33) oslavila ve velkém stylu. Za přítomnosti přátel i partnera Petra Matějčka rozjela v centru Prahy divokou party, která skončila až za rozbřesku. Ačkoliv byl mejdan tajný, neunikl fotografům, kteří celý průběh zaznamenali.

Tenistka, která triumfovala ve wimbledonské čtyřhře, se nejprve se svými přáteli usadila na zahrádce luxusní kavárny v pražském Starém Městě. Za soumraku se ale všichni přesunuli dovnitř, kde oslavenkyně předvedla pořádnou divočinu. „Jedeme, na plný pecky!“ křičela podle Blesku wimbledonská šampionka a pražský podnik se doslova otřásal v základech.

V pozdějších hodinách rozjetá Strýcová dokonce odhodila svršky a předvedla striptýz! Pařila jak utržená ze řetězu jen v černé podprsence a její divoké show přihlíželi nejen přítomní hosté a přítel Petr, ale i kolemjdoucí, kteří zvědavě nakukovali dovnitř.

Pražský podnik opustili až o půl druhé ráno, čímž ale večírek rozhodně neskončil. „Jde se pařit dál!“ křičela podle svědků Bára a s pár dalšími „držáky“ obešla ještě několik nočních barů, než se i ona za ranního rozbřesku odebrala domů.

Reklama

Další články

Načítám