Večírek plný krásných žen a alkoholu, který tekl proudem! Tak vypadala narozeninová oslava nejznámějšího českého DJ Uwy. Jediný, kdo si v pražském One Clubu vystačil s čistou vodou, byl hokejový bard Jaromír Jágr. „Uwa mě pozval, tak jsem dorazil. Je to kámoš, fanda Kladna, chodí na zápasy, zná kluky od nás, stavuje se u nás v kabině...“ přiznal důvod své návštěvy majitel hokejového Kladna. Však také spolu s ním dorazilo i pár jeho spoluhráčů (a de facto zaměstnanců). „Byla to taky poslední možnost si někam před sezonou vyrazit. Už v pondělí jdeme zase na led,“ prozradil Jágr.

Na mejdanu byl logicky nejobletovanějším hostem, že se kolem něj točily krásné ženy a dívky, ho ale nechávalo chladným. „Vždyť jsou o třicet let mladší! Co bych s nima asi dělal?“ vysvětlil Nedělnímu Blesku a všem případným nápadnicím, které by v nedávném rozpadu jeho vztahu s Veronikou Kopřivovou (28) chtěly vidět svou šanci, na rovinu vzkázal: „Rozhodně teď nikoho nehledám...“

V baru zůstal jako jeden z posledních a za ranního rozbřesku pak marně vyhlížel v centru Prahy taxíka, který by ho odvezl domů do Kladna. Vyřešil to s drzostí, s kterou na ledu vždy překonával nejpevnější obrany světa. „Uprosil jsem úplně cizí paní, pro kterou přijel »uber« a vezl ji na Zličín, jestli bych nemohl jet s nimi a pak pokračovat na Kladno,“ popsal Jágr Blesku situaci, která mohla z dálky vypadat, jako kdyby si z klubu nějakou dámu odvážel až domů. Místo nočního veselí šlo jenom o nevinnou spolujízdu s paní, která se večírku známého DJe vůbec neúčastnila! „Ale zaplatil jsem to!“ dušoval se pobavený Jágr.

VIDEO: Jaromír Jágr: Upřímně promluvil o rozchodu s Veronikou!
Video
Video se připravuje ...

Jaromír Jágr: Upřímně promluvil o rozchodu s Veronikou! David Turek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
41 fotografií