Pro Davida a Victorii Beckhamovou byl červenec speciálním měsícem, protože oslavili dvacáté výročí od jejich svatby. Poté, co si v Británii zašli na romantickou večeři, vyrazili i se svými ratolestmi Romeem (16), Cruzem (14) a Harper (8) na dovolenou na Floridu. 

Celá rodinka je velmi aktivní na sociálních sítích, a tak ani fanoušci nejsou ochuzeni o jejich dobrodružství. Relax v zámoří začal návštěvou vodního parku, kde si David s dětmi vyzkoušel všechny skluzavky a tobogany, zatímco Victoria působila v suchu jako kameramanka. 

Aby toho nebylo málo, rodinka hlídala ještě syna herečky Evy Longoriové (44), třináctiměsíčního Santiho, který se s Harper cachtal v místním brouzdališti. Herečka ze Zoufalých manželek je rodinná přítelkyně Beckhamových, a tak není divu, že si speciální spojení vytvořily i jejich děti. Na milionové dovolené nemohly chybět ani privátní jachty, pozorování delfínů, surfování a rybaření. 

Stále zamilovaný páreček David a Victoria si také vyzkoušel zatancovat salsu, pod vedením latinskoamerického zpěváka Marca Anthonyho (50), a při cestách na hotel si všichni krátili chvíle zpíváním písniček v autě, tzv. carpool karaoke. David Backham je jedním ze šesti majitelů fotbalového klubu Iner Miami, a tak není divu, že v Americe tráví spoustu času a je rád za každou chvíli, kdy se k němu může připojit i celá rodina. 

Brooklyn Beckham, nejstarší potomek Beckhamů, zůstal v Londýně, protože v současné době pracuje na své kariéře fotografa a podařilo se mu získat prestižní stáž u renomovaného fotografa Rankina (53).

VIDEO: Eva Longoriová s Victorií Beckhamovou se baví na Snapchatu.

Video
Video se připravuje ...

Eva Longoria s Victorií Beckham se baví na Snapchatu. Instagram.com

Fotogalerie
191 fotografií