Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Jágr stále nekončí. Tréner Kladna: Nadváhu zhodí zápasmi

Tréneri nováčika najvyššej českej hokejovej súťaže Rytíři Kladno rátajú so službami hrajúcej legendy a zároveň majiteľom klubu Jaromírom Jágrom od začiatku sezóny.

22.07.2019 20:14
Jaromír Jágr Foto: ,
Jaromír Jágr by mal pokračovať v aktívnej kariére.
debata (1)

Už 47-ročný útočník chýbal na pondelkovom úvodnom tréningu Kladna, absentovali aj dvaja Kanaďania. Jágr síce ešte nepotvrdil pokračovanie v bohatej kariére, ale slová kouča Davida Čermáka napovedajú, že sa tak stane.

„Jarda by sa mal zapojiť normálne do tréningu. Fyzické testy síce neabsolvoval, ale na ľade sa určite ukáže. Rátame s ním od úvodu sezóny,“ povedal Čermák podľa webu iSport.cz.

O Jágrovi je známe, že veľmi rád trénuje vo večerných či nočných hodinách. Nedávno priznal, že sa veľmi rýchlo chce zbaviť prebytočných kilogramov. „V tomto ohľade mu najviac pomáhajú zápasy, preto budeme chcieť, aby odohral prípravné zápasy a dostal sa na hmotnosť, ktorá mu bude vyhovovať,“ poznamenal s úsmevom Čermák.

Jágr v minulej sezóne spolu s iným slávnym odchovancom Kladna Tomášom Plekancom vybojoval pre „rytierov“ návrat medzi českú hokejovú elitu po piatich rokoch. V extralige však Plekanec nebude hrať v rodnom meste, dohodol sa totiž s konkurenčnou Kometou Brno.

„Môžeme sa mu poďakovať, že nám výrazne pomohol pri návrate do extraligy. Našiel si partnerku z Brna, s ktorou čakajú potomka. Myslím si, že aj to hralo úlohu v jeho rozhodovaní. Taký je hokejový život. Verím však, že sa do Kladna ešte raz vráti,“ dodal Čermák.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Jaromír Jágr #HC Rytíři Kladno