Zpěvačka Ewa Farna již několikrát na svém instagramu ukázala, že se s ničím nepáře. Pokud se jí něco nelíbí, dá to jasně najevo. A nejinak tomu bylo i v pondělí, když se dozvěděla, že si jejím jménem někdo dopisuje s fanoušky a mámí z nich peníze!

Čerstvá maminka se musela hodně divit, když se k ní dostaly snímky konverzace s fanouškem, kterou měla vést ona sama! Nejdříve se osoba vydávající za Ewu pobavila o koncertech a pak začalo citové vydírání. 

„Toto dítě trpí srdečními chorobami a potřebuje neodkladnou operaci. Celkové peníze potřebné na tuto operaci dítěte jsou 40 000 eur! Toto dítě potřebuje vaši pomoc darováním. Tento malý anděl potřebuje vaši naléhavou podporu,“ znělo v konverzaci. 

To pětadvacetiletou zpěvačku natolik rozčílilo, že se k tomu vyjádřila na svém oficiálním profilu. „Pozor na podvodníky! Tady si slečna dopisovala (myslí si), že se mnou... Pak začalo vymáhání peněz, skryté za operaci novorozeněte. Je to nechutné, za hranou drzosti i legálního jednání,“ nechala se slyšet Ewa a sdílela celou podivnou konverzaci se svým fanouškem. 

Nakonec poprosila své obdivovatele, aby si dávali pozor, s kým si na internetu píšou. „Prosím dávejte pozor, s kým si na netu píšete. A znova a pořád dokola, ověřovat zdroje je důležité!“ Novopečená maminka už má tak dost práce s výchovou malého synka Artura a koncertováním s kapelou a teď musí navíc řešit takové nepříjemnosti. Jestli bude situaci řešit právní cestou, ale zpěvačka neuvedla. 

VIDEO: Bude vdaná Farna stále Farna? Mám nové jméno! Beru si to manželovo!

Video
Video se připravuje ...

Bude vdaná Farna stále Farna? Mám nové jméno! Beru si to manželovo! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Fotogalerie
132 fotografií