Hlavní obsah

Hvězdná tenistka se vdala a pak to rozjela na tanečním parketu

Pittsburgh/Praha
Aktualizováno

Radostné období nejen v kariéře, ale i v osobním životě zažívá Alison Riskeová. Letošní wimbledonská čtvrtfinalistka se o uplynulém víkendu provdala za bývalého indického tenistu Stephena Amritraje. Sedmatřicátá hráčka světa se pak na sociálních sítích pochlubila nejen fotkami ze svatby, ale i videem, na němž to pořádně rozjela na tanečním parketu.

Foto: Sport.cz

Alison Riskeová se vdala.

Článek

Další tenisová hvězda je vdanou paní. Do stavu manželského vstoupila o uplynulém víkendu také letošní wimbledonská čtvrtfinalistka. Alison Riskeová se v Pittsburghu provdala za svého dlouholetého přítele, bývalého indického tenistu Stephena Amritraje. „Oficiálně Amritrajová. Jsem nejšťastnější dámou díky Stephenu Amritrajovi,“ napsala sedmatřicátá hráčka světa na sociální sítě k videu, na němž to rozjela na tanečním parketu.

Své taneční umění předvedla americká tenistka se svou sestrou na píseň Nachde Ne Saare z indického filmu Baar Baar Dekho. Za své kreace získala velký potlesk nejen od přítomných svatebčanů, ale ocenily je i její tenisové kolegyně jako třeba Britka Johanna Kontaová, nebo Němka Andrea Petkovicová.

Riskeová je další tenistkou, která se letos vdala. Minulý měsíc měla svatbu bývalá světová jednička a vítězka Australian Open Caroline Wozniacká. Na podzim se pak rozšíří také okruh ženatých tenistů. Po dlouholeté známosti chystá veselku osmnáctinásobný grandslamový vítěz Rafael Nadal.

Riskeové se v letošní sezoně daří i na kurtech. Na začátku roku si zahrála finále v čínském Šen-čenu. Skvělé výkony pak předváděla i minulý měsíc na trávě, na níž získala dva tituly a fantastická forma jí vydržela i ve Wimbledonu. Tady v osmifinále porazila světovou jedničku Ashleigh Bartyovou a poprvé v kariéře si zahrála grandslamové čtvrtfinále. V něm ale nestačila na Serenu Williamsovou.

Reklama