Marta Kubišová a Zdeněk Srstka byli společně tvářemi Chcete mě? na České televizi téměř čtvrt století. Pojilo je tak samozřejmě i přátelství. Zpěvačka nyní Blesku přiznala, že smutnou zprávu o odchodu Srstky na onen svět nečekala.

„Několik posledních dní jsem se mu snažila dovolat a nebral mi to, myslela jsem si, že je někde v lázních. A místo toho zemřel na můj svátek," svěřila se smutně Marta. „Chtěla jsem ho potěšit a zvednout mu náladu, zavtipkovat s ním, jak jsem mladší a taky na tom s nohama blbě," vysvětlovala, co chtěla říct.

Na tento rozhovor už ale bohužel nedošlo. Osud tomu chtěl jinak a herce, moderátora a někdejšího kaskadéra a vzpěrače bohužel v neděli odvezli do nemocnice. Nakonec zemřel, což v pondělí oznámil jeho syn. „On byl zlatý člověk, jenže ti to tu mají na tomto světě těžší," posteskla si Kubišová.

Srstka na tom zdravotně nebyl dobře už delší dobu. Když už se výjimečně objevil ve společnosti, byl velmi pohublý a nemohl moc chodit. Nedávno se také po 24 letech vzdal moderování Chcete mě? a předal žezlo Petru Rajchertovi (51). Přesto nikdo netušil, že je tak zle... „Nedávno mu volali ze štábu Chcete mě? a chválil se jim, že už chodí krmit slepičky a je na tom líp," dodala žalem zkroušená zpěvačka. 

Fotogalerie: Pejsci z Chcete mě osiřeli: Zemřel Zdeněk…
41 fotografií

VIDEO: Zdeněk Srstka na pohřbu české Baby Vangy Skálové (†69): Sotva popadal dech!

Video
Video se připravuje ...

Zdeněk Srstka na pohřbu české Baby Vangy Skálové (†69): Sotva popadal dech! Kateřina Štichová, Jan Jedlička

 

Fotogalerie
37 fotografií