Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Patrik Hezucký bude tatínkem: Jeho žena Nikola se po 4 potratech pochlubila bříškem

Patrik Hezucký bude tatínkem: Jeho žena Nikola se po 4 potratech pochlubila bříškem
Zdroj: extra.cz
+ Dalších 16 fotografií
těhotenství
Od svatby Nikoly a Patrika Hezuckých uběhly už dva měsíce a manželé se nyní pochlubili radostnou novinkou. Na svůj Instagram oba umístili snímek, na kterém Nikola pózuje s ultrazvukem a ukazuje malé těhotenské bříško. Z moderátora Evropy 2 se tak brzy stane tatínek.

Patrik Hezucký a Nikola Hezucká se pochlubili radostnou novinkou. Již za pár měsíců se z manželského páru stanou rodiče. Jedná se o obzvláště šťastnou zprávu především proto, že Nikola si prošla čtyřmi potraty.

O své cestě za otěhotněním se na Instagramu rozpovídala. "Čím déle na něco čekáš, tím více si vážíš toho, až to konečně přijde. Čím více musíš o něco bojovat, tím vzácnější pro tebe je, když toho dosáhneš. A čím více bolesti na své cestě podstoupíš, tím sladší je pocit, když konečně dorazíš do cíle. Na všechny krásné věci se vyplatí čekat a bojovat za ně ze všech sil," uvedla Nikola.

Manželka Patrika Hezuckého si prošla opravdu těžkým obdobím. "4 potraty a bolest na duši, která už nikdy nezmizí, 3 IVF cykly s kolotočem injekcí, hormonů a kortikoidů, 2 příšerné hyperstimulační syndromy, při kterých jsem měla chuť to zabalit a 1 obrovské nekonečné štěstí, které za to všechno stojí," dodala dojatá Nikola ke krásnému snímku s ultrazvukem a těhotenským bříškem.

Patrik Hezucký je tak nadšený, že se zmohl jen na pár slov. "Moje žena, naše štěstí, lásky," zněly hashtagy u snímku na jeho profilu. Už jen pár měsíců a manželé si domů přivezou vytoužené miminko, které z nich udělá kompletní a zjevně velmi milující rodinu.

Co dělat při jaderné havárii: Základní rada zní schovej se a zůstaň v kontaktu, říká Dana Drábová

Související články

Další články

Nejnovější kauzy